Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afstemning: Kan Apple klare sig uden Steve Jobs?

Afstemning: Kan Apple klare sig uden Steve Jobs?

Apples topboss Steve Jobs trækker sig tilbage fra den synlige hovedrolle i firmaet. Men hvad tror du, at det betyder for Apple?

Steve Jobs er væk fra positionen som frontfigur for Apple. I stedet indtræder Tim Cook, og Jobs trækker sig tilbage som CEO, men fortsætter som bestyrelsesformand.

Men hvad tror du dette træk vil betyde for Apple, som virksomhed og deres produkter? Kan Apple klare sig uden Steve Jobs, eller bliver de nu bare som enhver anden gadget-producent?

Kom med dit bud i afstemningen her på siden og skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også:
- Steve Jobs træder tilbage som topchef i Apple
- Tim Cook er manden der skal afløse Jobs
- Steve Jobs: Her er hans bedste citaterAfstemning

Kan Apple klare sig uden Steve Jobs?
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

25-08-2011 13:37:43

Steve Jobs er jo på mange måder en frontfigur, og jeg mener ikke Tim Cock kan erstatte ham. Men det bliver spændende at se hvordan det går.

0 0
LukasMendez 25-08-2011 12:48:00

Nu hvor han stadigvæk er der, tror jeg da stadigvæk at han kommer til at hjælpe med de nye designs osv.

0 0
KimDotDK 25-08-2011 12:29:51

Apple tilhænger eller ej, må man jo nok indrømme at SJ har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Ikke bare for Apple, men for alle med interesse i gadgets. Det er nogen rigtig store sko, Cook skal fylde ud. Er ærlig talt lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå.

0 0
Tommy 25-08-2011 15:43:35

han er nødt til at tage sine egne sko på. Han falder hvis han skal have jobs sko på og det vil virke alt for påtaget. Apple-kunderne skal vende sig til ikke at ane hvem deres produkts CEO er.

0 0
David 25-08-2011 21:43:13

Jeg er ret ligeglad, forstå mig ret, jeg synes det er trafisk for SJ som det er med alle der får kræft. Men jeg køber ikke iPhone pga SJ, hvis produktet fortsat er lige så godt køber jeg det.

0 0

Om brug af cookies