Afstemning: Skal du have en Huawei P30 Pro

For få dage siden blev Huaweis flagskib, P30 Pro, en realitet. Skal du have den? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Skal du have en Huawei P30 Pro

Huawei har endnu en gang overrasket med spændende nye teknologier i deres P-serie. Spørgsmålet er bare om det er nok til at få folk vil spendere 6.699 kroner på en ny mobil.

Huawei P30 Pro låner chipsæt og batterikapacitet fra sidste års Mate 20 Pro, men byder på et helt nyt firedobbelt kamera, som imponerer med en vild zoom og endnu bedre nattebilleder. P30 Pro giver hele 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom og en faktisk brugbar 50x digital zoom. Stabiliseringen i det nye kamera er med til at gøre dette muligt og er en kombination af optisk stabilisering og AI-stabilisering.

Batteriet er en af Huawei P30 Pros stærkeste sider, men dens store 6,5 tommer skærm er bestemt også en af de bedre.

Vi har allerede anmeldt Huawei P30 Pro og vi synes det er en fremragende telefon, som har få minusser. Men 6.699 kroner er stadig mange penge, så spørgsmålet er om P30 Pro bringer nok nyt med sig. Har du købt eller har du planer om at købe en Huawei P30 Pro? Eller beholder du din nuværende mobiltelefon lidt endnu?

Huawei P30 Pro og P30: Pris og tilgængelighed

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det næste i sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 28/3/2019 gik vi videre med en artikel der drejer sig om Trådløs opladning på Huawei P30 er ikke umuligt – Du kan læse den her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..