Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   AirPlay 2 er nu tilgængelig til Libratones ZIPP- og ZIPP MINI-højtalere

AirPlay 2 er nu tilgængelig til Libratones ZIPP- og ZIPP MINI-højtalere

Libratone har lanceret en opdatering til deres ZIPP-højtalere der gør det lettere at streame musik og podcasts fra Apple-enheder.

Foto: Libratone

Libratone annoncerede i går, at AirPlay 2 er tilgængelig til ZIPP og ZIPP MINI-højttalere. Opdateringen gør det let for Libratone brugere at streame musik eller podcasts fra deres Apple-enheder, og kombinere ZIPP-højttalere i grupper for at afspille musik overalt i hjemmet.

Læs også: Test: Libratone Track+ - Det er dansk lyd og det er lækkert

"Med AirPlay 2 kan brugere styre hvad der afspilles på deres ZIPP fra en iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV og HomePod eller ved at spørge Siri. Med 10 timers batteritid giver ZIPP-serien lytterne et fleksibelt bærbart multiroom-system, og det gør ZIPP til en perfekt ledsager til HomePod." - skriver Libratone i en pressemeddelelse.

Libratone ZIPP 2 fås i en række spændende farver.
Libratone ZIPP 2 fås i en række spændende farver.
Foto: Libratone

Libratone skriver videre: "Libratone redefinerer trådløse højttalere ved at kombinere bekvemmelighed med fyldig lyd og multiroom-funktioner fra traditionelle WiFi-højttalere, formet i et moderne design."

For at opdatere til AirPlay 2 skal ZIPP-brugere downloade Libratone app'en fra App Store og følge instrukserne til softwareopdateringen. Opdateringen er ganske gratis og tillader kompatibilitet på tværs af ZIPP-serien.

Læs også: Libratone præsenterer to nye højtalere

ZIPP-serien kan købes i Apple-butikker i hele Europa og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Find mere information om forhandlere her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies