Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   AirPlay Mirroring på iPhone 4S

AirPlay Mirroring på iPhone 4S

Nu kan du spille på din iPhone og fladskærm i stuen på samme tid.

Med introduktionen af iPhone 4S giver Apple nu mulighed for at benytte iPhone til såkaldt AirPlay Mirroring via WiFi eller kabel forbindelse.

AirPlay Mirroring betyder, at skærmen på iPhone 4S bliver sendt trådløst over på din TV-skærm.

Hele telefonens skærm bliver altså spejlet op på din TV-skærm via WiFi og et Apple TV eller via et kabel, som du kan tilslutte dit TV.

Således kan man se samme indhold på telefonens lille skærm og på stuens 52 tommer TV-skærm.

Nye muligheder

AirPlay Mirroring giver helt nye muligheder inden for både videoafspilning, applikationer og spil.

Nu kan du afspille dine hjemmevideoer direkte på dit TV, og slipper derved for besværet med at overføre videofilmen til din computer og derefter brænde en DVD med hjemmevideo af moster Erna, der snupler over en træstub.

På spilsiden viser iPhone 4S sine muskler med den nye A5 processor og kombineret et fladskærms TV og Air Mirroring, så er det ikke længere kun Nintendo, som kommer til at mærke Appels indtræden på spilscenen. Microsoft og Sony kan godt begynde at ryste i bukserne.

Demovideo

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

KimDotDK 05-10-2011 11:53:19

"så er det ikke længere kun Nintendo, som kommer til at mærke Appels indtræden på spilscenen. Microsoft og Sony kan godt begynde at ryste i bukserne".
Ja, for vi går jo alle rundt med en hemmelig drøm om at se film og spille spil i 4:3 format på vores 16:9 skærme.. Eller hvad?
Desuden tvivler jeg altså på at iDimserne, kan hamle op med Xbox360 og PS3, når det kommer til "rigtige" spil.

0 0
Henrik 05-10-2011 10:28:18

Godt at Apple endelig har fået dette. Men mulighed for TV tilslutning enten via ledning eller DLNA har jeg haft i de sidste 3 Nokia'er jeg har haft.

0 0
Daniel Jørgensen 05-10-2011 11:31:36

Ja, men det er jo sådan man gør hos Apple.. "Genopfinder" tingene de andre har lavet og kalder det noget andet, så folk tror Apple har lavet det..

0 0

Om brug af cookies