Aktiemarkedet er skuffet over Apple

Aktiemarkedet kræver salgsrekorder fra Apple ved hver regnskabs-afslutning, og denne gang blev det en skuffelse.

Aktiemarkedet er skuffet over Apple

Aktiemarkedet er svært at imponere.

Tiltrods for at Apple tjener styrtende med penge, er det ikke godt nok til aktiemarkedet, hvor aktiekursen er faldet med syv procent efter kvartalregnskabet blev afleveret tidligere på ugen.

– “Investorerne spekulerer i, om der er forandringer undervejs, nu hvor Jobs er borte, og om der er problemer i horisonten. Vi deler ikke den bekymring”, siger Channing Smith, leder hos Capital Advisors Growth Fund.

Selskabets omsætning steg med 39 procent i fjerde kvartal (regnskabsår). Men salget af iPhones skuffede analytikernes forventninger.

Der blev solgt lidt over 17 millioner iPhones i det seneste kvartal, men forventningerne var cirka 20 millioner.

– “Der var øgede forventninger i forbindelse med iPhone, og tallene viste sig at være svage. Selskabet er nødt til at sætte rekord med hvert regnskab for at bevare momentum”, siger Colin Gillis, analytiker ved BGC Partners.

Mere om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 18/10/2011 kom der flere nuancer om emnet med en artikel med tematikken Komplet liste over de 200 nyheder i iOS 5.0Klik her for fortsættelsen.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..