Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Akutapp klar i ny og forbedret landsdækkende version

Akutapp klar i ny og forbedret landsdækkende version

Akutapplikationen, som har været en succes i Region Syddanmark, er nu klar i en ny og forbedret version, som også er landsdækkende.

Den første version af applikationen er downloadet af mere end 100.000 danskere, der kan få overblik over hvor der er kortest ventetid i Region Syddanmark hvis uheldet er ude.

 - Applikation oplyser ventetider på skadestuer

Akutapplikationen fra Region Syddanmark relanceres nu i en ny og forbedret udgave, som giver mulighed for at finde akuthjælp i hele landet, som er en videreudvikling af den første version.

 - ”Vi er rigtig glade for, at Danske Regioner har valgt at gøre app’en national og videreudvikle den. Det betyder, at mange flere vil kunne få glæde af den, og at de syddanske borgere kan finde hurtig hjælp uanset om de befinder sig i Aalborg eller Nakskov,” siger regionsrådsformand Carl Holst (V).

 - Ventetids-app får folk til små skadestuer

Applikationen er en medvirkende årsag til, at der er faldende ventetider på skadestuer og klinikker i Region Syddanmark. Inden applikationen blev en realitet var den gennemsnitlige ventetid på over en time (i 2011) og nu viser de nyeste tal fra i år, at ventetiderne i gennemsnit er på 40 minutter.

Foruden ventetider indeholder applikationen også en masse anden brugbar information, som eksempelvis telefonnumre og åbningstider på lægevagter, apoteker, tandlægevagter og lignende, samt muligheden for at indtaste egne data (blodtype, allergier og kontaktpersoner).

Har du den første version af applikationen installeret skal denne blot opdateres eller kan du downloade den gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies