Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Alcatel OneTouch Idol 2 er præsenteret

Alcatel OneTouch Idol 2 er præsenteret

OneTouch Idol 2 og Idol 2 Mini er en ny serie fra Alcatel som forsøger at genvinde markedsandele i mellemklassen

Goddag Alcatel OneTouch Idol 2. Den skulle kunne fås i fire farver, men om de eller lillebroderen Mini nogensinde kommer til Danmark er uvist.
Goddag Alcatel OneTouch Idol 2. Den skulle kunne fås i fire farver, men om de eller lillebroderen Mini nogensinde kommer til Danmark er uvist.
Alcatel OneTouch Idol 2 er en serie, som består af en 5” smartphone og en 4,5” ditto og deraf tilnavnet mini på den sidste.

Begge er med 3G men kan fås i en LTE version som så tilføjer et S til navnet. Idol 2 Mini’en er efter sigende 8.5mm tyk og som sagt 4,5” skærm med opløsning på 960x540/qHD. Den kommer med Android 4.3, men skulle kunne opdateres til 4.4 på et senere tidspuknt. Derudover er der en 1.2GHz fire kernet cpu NFC og 8MPixel kamera.

Prisen med 3G skulle være €169 og €209 i LTE.

Storebroderen på 5” deler processor og har en opgraderet 720p skærm med IPS teknologi og HD Audio. Derudover er Idol 2 også kun 7.3mm tyk. I 3G koster Idol 2 €199 og €249 i LTE udgaven.

Hvorvidt de kommer til Danmark er uvist, men Alcatel er ved at rejse sig og og med et øget marketing budget for 2014 kan det være vi hører mere om Alcatel i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies