Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   All New HTC One: endnu en video, et par billeder samt et benchmark resultat

All New HTC One: endnu en video, et par billeder samt et benchmark resultat

HTCs dårligst bevarede hemmelighed, deres kommende topmodel The All New One lækket i endnu en gang.

HTCs kommende topmodel må efterhånden snart kunne betegnes som den dårligst bevarede hemmelighed i nyere tid. Det er sivet ud med lækkede billeder af telefonen og ikke mindst en 12 minutters hands-on video tilsyneladende lavet af en (tidligere) HTC medarbejders barn.

Op imod den officielle lancering den 25 marts, forventer vi derfor yderligere billeder af HTCs All New One. Disse to billeder viser både fronten og bagsiden samt et screenshot af en nylig udført AnTuTu benchmark test hvor den blandt andet slår Samsung Galaxy Note 3.Der er ikke utrolig meget nyt under solen, men et par billeder i høj opløsning, og en kort video er da værd at tage med.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn S. Ø 11-03-2014 17:29:29

Den bedste bliver bare bedre ;)

0 1
Arthur 11-03-2014 21:05:22

Synes du det? For mig der ser det ellers ud til at HTC har skåret hjørner af for at spare på omkostningerne.

Det ser ikke ud til at være en unibodi mere og fronten er nu glas i glas istedet for aluminium. Så der har med stor sandsynlighed været fokus på at spare på produktions omkostningerne her.

Ydermere, så har den hellere ikke fysiske knapper mere. Dette er foretrækkes måske af nogle, men for mig er det bare tabt skærmplads som man ikke får igen.

Alt i alt så skuffer både GS4 og HTC one. Forskellen er bare at GS4 ikke går ned i byggekvalitet da de fortsætter plastik stilen. HTC gør dog derimod. Ren byggemæssigt kan den ikke hamle op mod deres foregående model.

2 0

Om brug af cookies