Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Alle Snapchat-kloner fjernet fra Windows Phone

Alle Snapchat-kloner fjernet fra Windows Phone

Microsoft har fjernet alle kloner af den populære Snapchat-app fra Windows Phone Store

Der er tonsvis af kloner af alskens apps, og især når der ikke er en officiel en af slagsen til en bestemt platform. Sådan er det med Snapchat, som findes til iOS og Android, men ikke Windows Phone, men nu har Microsoft fjernet alle kloner fra sin egen appbutik.

Snapchat har et stykke tid arbejdet på at forbedre sikkerheden i appen, og det gør de blandt andet ved at lukke ned for tredjepartsapps. Ifølge Snapchat er det netop tredjepartsapps, der har været det primære sikkerhedsproblem, og derfor har de krævet, at disse apps bliver fjernet.

Læs også: Reklamer kommer snart til Snapchat

En af de mest populære Snapchat-kloner til Windows Phone er 6snap, og udvikleren bag har på Twitter bekræftet, at appen er væk fra Windows Phone Store.

Samtidig skriver han, at han nu vil arbejde tæt sammen med Microsoft om at overbevise Snapchat om, at de skal skifte mening omkring deres krav.

Snapchat har desuden advaret de brugere, der har brugt andre end den officielle Snapchat-app om, at deres konto vil blive låst. Flere brugere har rapporteret om, at deres konto også er blevet låst med begrundelsen om, at de har brugte tredjeparts apps.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies