Alt tyder på oktober-lancering af iPhone 5

To nye rygter peger begge mod at iPhone 5 rammer butikkerne til oktober. Desuden siges det, at Apples reklamebureau er i gang med reklamen for den nye mobil ...

Alt tyder på oktober-lancering af iPhone 5

At der kommer en ny iPhone er sikkert og vist. Det er kun et spørgsmål om hvornår. Apple har brudt sin sædvanlige lanceringscyklus, der bød på en ny model i juli måned, men ifølge rygterne trækker det op til en lancering i oktober – lige i tide til julesalget.

I weekenden skrev websitet Boy Genius Report om et lækket internt dokument fra Best Buy, hvor den amerikanske elektronikkæde fortæller sine butikker, at iPhone 5 rammer butikken den første uge i oktober.

Samtidig fortæller et andet internt dokument fra Best Buy, som This Is My Next har fået fingrene i, at kæden forventer at skulle modtage en speciel Apple-butiksinstallation den 21. oktober. Installationen ankommer til butikken klokken 06.00 om morgenen, hvor chefen for butikken bedes møde ind for at modtage den. Det lyder ikke som ordinært vinduespynt.

Nyhedstjenesten Appleinsider rapporterede i august, at Apples reklamebureau, TBWA/Chiat Day, er gået i gang med indspilningerne til en reklamefilm med den nye iPhone.

Den næste iPhone, hvad enten den hedder iPhone 5 eller iPhone 4S, forventes at være udrustet med A5-processoren, som også er benyttet i iPad 2, såvel som et nyt high-res 8 megapixel kamera.

Sidste tilføjelse til sagen

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden kunne ikke lade være. 5/9/2011 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en ny vinkel på Bevis: iPhone 5 bliver tyndere og bredere – Læs den her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..