Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Alt tyder på oktober-lancering af iPhone 5

Alt tyder på oktober-lancering af iPhone 5

To nye rygter peger begge mod at iPhone 5 rammer butikkerne til oktober. Desuden siges det, at Apples reklamebureau er i gang med reklamen for den nye mobil ...

At der kommer en ny iPhone er sikkert og vist. Det er kun et spørgsmål om hvornår. Apple har brudt sin sædvanlige lanceringscyklus, der bød på en ny model i juli måned, men ifølge rygterne trækker det op til en lancering i oktober - lige i tide til julesalget.

I weekenden skrev websitet Boy Genius Report om et lækket internt dokument fra Best Buy, hvor den amerikanske elektronikkæde fortæller sine butikker, at iPhone 5 rammer butikken den første uge i oktober.

Samtidig fortæller et andet internt dokument fra Best Buy, som This Is My Next har fået fingrene i, at kæden forventer at skulle modtage en speciel Apple-butiksinstallation den 21. oktober. Installationen ankommer til butikken klokken 06.00 om morgenen, hvor chefen for butikken bedes møde ind for at modtage den. Det lyder ikke som ordinært vinduespynt.

Nyhedstjenesten Appleinsider rapporterede i august, at Apples reklamebureau, TBWA/Chiat Day, er gået i gang med indspilningerne til en reklamefilm med den nye iPhone.

Den næste iPhone, hvad enten den hedder iPhone 5 eller iPhone 4S, forventes at være udrustet med A5-processoren, som også er benyttet i iPad 2, såvel som et nyt high-res 8 megapixel kamera.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 05-09-2011 13:59:22

Tror ærligtalt Apple er ligeglad med julesalg på deres mobile produkter. iPhone og iPad er jo altid udsolgt på få dage efter launch. om det er midt på sommeren eller i december gør ingen forskel. Faktisk tror jeg de har mere ud af at komme med deres produkter til sommer, så de kan få udsolgt der, og så når julesalget kommer, så kan der blive rift om dem igen.

0 0
Elias H. Nielsen 05-09-2011 16:36:42

Det er jo bare at sørge for at man har nok produkter til lanceringen, hvilekt Aplle nok har lært at de skal have efter Iphone 4 lanceringen.

Har læst en rapport der siger at Apple har bestilt 15 mio. nye Iphones fra pegatron, til lanceringsdatoen, hvilket er meget mere end sidste lancering. Den her gang skal der nok være rigeligt, hvilket nok også er derfor at de trækker den til julesalget, så flere vil købe deres ''gude'' telefon.

Det vil uden tvivl gavne Apple..

0 0

Om brug af cookies