Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Alternative mobil-ideer

Alternative mobil-ideer

Den kinesiske mobilproducent Huawei præsenterede to meget alternative ideer på CeBit 2007: En mobil med indbygget USB og en med et ekstra, eksternt batteri.

Der er ingen garanti for, at de meget særprægede ideerne, som den kinesiske mobilproducent præsenterede på årets CeBit-messe, nogensinde vil komme i produktion. Men ideerne er faktisk slet ikke så ringe endda.

Hvad med en mobiltelefon med indbygget USB-stik? Slet ikke nogen dårlig idé, faktisk.

Den kinesiske producent forestiller sig, at USB-mobilen skal fremstilles i fleksibelt gummi. På den måde kan USB-stikket, der hænger ned langs siden på mobilen, nemt bøjes, når man skal sætte det i computeren for at overføre musik til mobilen eller lignende.

Den anden idé har teenagepiger som sin primære målgruppe. Der er tale om en mobiltelefon med et ekstra, eksternt batteri, som kan give ekstra strøm til telefonen, når tøserne sladrer i timevis med veninderne. En kærkommen idé for teenagerne, men hvad med forældrene, der kan se frem til endnu større telefonregninger.

Designmæssigt passer det eksterne batteri til telefonens afrundede, pink design. Det er rundt og er prydet med pink, fake pels og glitter.

Kilde: Gizmodo.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies