Alvorlig fejl: Nvidia tilbagekalder Shield tablet

En alvorlig batterifejl tvinger Nvidia til at tilbagekalde deres Nvidia Shield tablet. Se her om din enhed er ramt.

Alvorlig fejl: Nvidia tilbagekalder Shield tablet

En graverende fejl i batteriet får grafik og tabletproducenten Nvidia til at tilbagekalde deres Shield gamer-tablet. Fejlen kan forårsage selvantændelse i tabletten og Nvidia fraråder derfor al brug af enheden indtil denne er repareret eller ombyttet.

Læs også: NVIDIA SHIELD Tablet – en gamers drømmetablet

På selskabets produktgenkaldelsesside erkender producenten at visse enheder fra mellem juli 2014 og juli 2015 er berørt og derfor skal ombyttes. Er du i tvivl om hvorvidt din enhed risikerer at bryde ud i flammer kan du følge denne vejledning:

  • Installer den seneste systemsoftware ved at gå ind under indstillinger >> Om tablet >> Systemopdatering. Er din enhed ikke ajour skal du hente og installere den nyeste systemsoftware.
  • Er systemet opdateret, skal du slå ’batteristatus’ op under indstillinger >> Om Tablet >> Status. Er batteriet af typen ’B01’ er din enhed ikke ramt af fejlen. Er batteriet af typen ’Y01’ skal den returneres og ombyttes.
  • For at returnere enheden skal du følge disse instrukser på Nvidias hjemmeside

Selve ombytningen tager 2-4 uger i følge Nvidias supportregistrering.

Det sidste nye om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden har holdt fast i temaet. 2/7/2015 havde redaktionen fokus på historien; Facebook klar med tabletoptimeret design til Android – Artiklen kan du læse her her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..