Amazon angriber Apple og Google med virtuel valuta

Amazon introducerer Amazon Coins, der på langt sigt skal give Apple og Google kamp til stregen.

Amazon angriber Apple og Google med virtuel valuta

Amazon vil frigøre sig fra specielt Google og har som et led i planen introduceret Amazon Coins, en virtuel møntenhed, der kan bruges til at købe applikationer og spil.

I første omgang bliver den nye møntenhed tiltænkt børnefamilier, så forældrene bedre kan holde styr på ungernes onlinekøb, men på den lange bane har Amazon et helt klart formål med de nye Coins.

Der er ifølge Business.dk et angreb på Google Play og Apples App Store, der går ud på at konkurrere med de store spillere på markedet, og i sidste ende løsrive sig fra Google Play.

Amazons Kindle Fire benytter sig på nuværende tidspunkt af Android-systemet og Google Play, som udbyder af applikationer.

Med det nye koncept kan Amazon tilbyde softwareudviklere bedre økonomiske betingelser, end hos Google Play. Og netop gode betingelser er afgørende for at tiltrække de rigtige app-udviklere.

Mere nyt om temaet

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 19/12/2012 publicerede vi sagen Billig smartphone på vej fra Amazon – Den kan læses her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..