Amazon Fire Phone, et lige så stort flop som Facebook-telefonen

Amazons første smartphone er sat så meget ned i pris så hurtigt at kun HTCs Facebook telefon overgår det.

Amazon Fire Phone, et lige så stort flop som Facebook-telefonen

Tilbage i juni præsenterede Amazon deres egen smartphone, og selv om det hele tiden har været tydeligt at salget ikke er gået helt efter forventningerne, så har de nu nået en noget kedelig milepæl.

Telefonen er sat gevaldigt ned i pris, fra at koste 200 dollars med en toårig kontrakt hos AT&T, koster den nu under tre måneder efter lancering, blot en dollar. Facebook telefonen HTC First oplevede den samme behandling da den blot en måned efter at være sat til salg, blev skåret ned fra 100 dollars til under en dollar.

Der er sikkert mange årsager til at det er gået så skidt for Amazons Fire Phone, blandt andet manglede den nogle helt overbevisende nye features for at gøre sig bemærket, den simulerede 3D-dybde var ganske enkelt ikke nok.

Det betyder ikke at Amazon er færdig med smartphones, men i fremtiden vil de nok stærkt overveje ikke at lancere en telefon eksklusivt med en operatør

Kilde: Boy Genius Report

Flere nyheder om temaet

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden har holdt fast i temaet. Efterfølgende d. 27/8/2014 publicerede vi en sag med fokus på Amazon køber Twitch for over 5 milliarderKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..