Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Amazons mobil-fiasko: Problemet var prisen

Amazons mobil-fiasko: Problemet var prisen

Fire Phone fra Amazon er indtil videre blevet en kæmpe fiasko, og Amazon selv ved hvorfor det gik så dårligt

Amazons Fire Phone er første skrift ind i smartphone-markedet for Amazon, men det har ikke været en heldig debut. Amazon indrømmede, at telefonen har kostet dem millioner af dollars, men de ved også hvorfor. Prisen var for høj.

David Limp, der er en af cheferne for Amazons afdeling for de fysiske enheder, siger det ligeud, at Amazon ikke ramte prisen rigtigt. Selvom Amazon troede, at de havde ramt prisen rigtigt, så er de villige til at sige, at det var forkert, og det nu er rettet, siger David Limp.

Læs også: Amazon mister 170 millioner dollars på Fire Phone flop

Oprindeligt kostede telefonen 199 dollars, men det tog kun få måneder, før prisen blev sat helt ned til 99 cent - ikke meget mere end en flad femmer. Amazon ligger inde med omkring 83 millioner dollars i usolgte telefoner, men man holder sig til sin strategi.

Amazon vil fortsat arbejde på Fire Phone, og det store firma vil stadig kigge på den lange bane i forhold til firmaets rolle på smartphone-markedet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 31-10-2014 16:50:32

Prisen er sikkert en faktor, men jeg tror nu mere på, at folk ikke gider det 3D pis. Folk gider det ikke på TV. Det gider det ikke engang i biografen. Så de gider det da slet ikke på en lille mobilskærm.

Det var et fejlslagen projekt fra starten. LG forsøgte også med en 3D mobil i 2011-12 stykker, og den solgte virkelig dårligt. Hvornår har 3D måske været andet end gimmick?

3 0
Dippe Galant 01-11-2014 10:21:14

Jeg tror nu mere at det var prisen og de underlige funktioner i kombination, der dræbte den. Særligt deres indkøbsfunktion via Amazon var ret creepy i forhold til overvågning af forbrugeren og kombinerer man så dette med at mobilen kører Amazons eget styresystem, der udelukkede Google Play som app-provider og så er fordelene ved denne mobil uhyggeligt få.

1 0
Om brug af cookies