Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Amerikansk mand tiltalt for at blokere mobilsignaler i tog

Amerikansk mand tiltalt for at blokere mobilsignaler i tog

En mand fra Chicago var så træt af knævrende medpassagere i toget at han to sagen i egen hånd - og blokerede deres telefoner.

Vi kender alle til generne ved offentlige transportmidler og irriterende medpassagerer som ikke tager hensyn ved højlydt at snakke i telefon.

En amerikansk mand fra Chicago er blevet så træt af det, at han som en del af sin pendlertur tillod sig at blokere for mobilsignaler for at kunne rejse i fred. Han er nu i fængsel med en kaution på 10.000 dollars.

63-årige Dennis Nicholl var angiveligt så irriteret over at folk omkring ham snakkede i telefon, at han importerede en lille enhed med fem antenner som han er blevet fotograferet med, som skulle stoppe mobilsignaler og lade ham rejse i fred.

Læs også: Ulovlige repeatere giver dårlig mobildækning

Rejsende på den pågældende togstrækning har i månedsvis beklaget sig over dækningen, politiet blev involveret idet en passagerer forgæves forsøgte at ringe til alarmcentralen.

Et hold politibetjente steg om bord på toget sammen med Nicholl som tidligere var blevet fotograferet med sin enhed, en betjent havde gang i et opkald som blev lagt ned lige idet Nicholl tog enheden frem og trykkede på en knap.

Angiveligt havde Nicholl gang i et lignende stunt tilbage i 2009 hvor han kun blev anklaget for en mindre overtrædelse af loven og hans udstyr blev ødelagt. Denne gang er anklagen for "ulovlig indblanding med offentlig forsyningsværk" noget mere alvorlig.

Kilde: Gizmodo, Chicago Tribune
http://www.mobilsiden.dk/nyheder/ulovlige-repeatere-giver-darlig-mobildaekning,lid.31457/Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies