Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analyse: 60 millioner sms'er fra fly i 2010

Analyse: 60 millioner sms'er fra fly i 2010

Flyrejsen skal bruges på arbejde. Derfor vil især forretningsfolk sætte pris på, at kunne bruge mobilen i luften.

Hvis vi skal tro det franske analysefirma Freesky Research, så vil der i 2010, blive sendt mere end 60 millioner sms-beskeder fra de højere luftlag.

De fleste ser nok flyrejsen, som et pusterum, men for forretningsfolk det være en ulempe, at de ikke kan få fat i forretningsforbindelser og dermed bruge flyveturen til at arbejde.

Det vil typisk være de store flyselskaber som ventes, at tilbyde rejsende dette tilbud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Enur 08-01-2008 00:32:17

Jeg synes det er mega irriterende at det skal tage så lang tid! Internettet kom får til luften end mobiltelefoni, og er endda blevet lukket ned, selvom det fungerede fremragende! Og hvis man tænder for mobilen når man flyver får man kun sporadisk dækning, hvis man da er så heldig... Lod min telefon være tændt i flyet sidste gang, og den fik aldrig dækning på den 12 timers lange flyvetur fra London og til Hong kong, men slukkede den alligevel inden landing, da jeg var sikker på at der ville komme beskeder ind under indflyvningen! Ved ikke om flyene bevist jammer mobil frekvenserne, så de kan tjene flere penge på deres in-seat telefoner, eller det bare ren teknisk set er umuligt at få forbindelse i 10 km's højde???

0 0
Mobilsiden.dk 08-01-2008 11:39:22

Dækning i fly sker ikke via mobilmasterne på jorden. Der installeres et specielt mobilanlæg ombord på flyet. Præis som det er tilfældet når du sejler til Sverige fra Frederikshavn. Her er der også mobiludstyr ombord på færgen, for at give dækning på skibet.

0 0

Om brug af cookies