Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analyse: Nokia har lang vej endnu

Analyse: Nokia har lang vej endnu

Nokia kæmper med at få fodfæste på Windows Phone platformen, der langt fra er en problemfri walkover.

Nokia har netop nedjusteret deres forventninger til indtjeningen i årets første kvartal, hvilket har fået flere aktieanalytikere til at blive mere skeptiske.

Sydbanks aktieanalytiker Morten Imsgard peger i sin analyse på, at Nokia er ramt af hård konkurrence i både mobiltelefon- og smartphone segmentet.

Han mener det er bekymrende, at Nokia er under pres i den billige ende af mobilmarkedet og at transitionen fra Symbian til Windows Phone har vist sig, at være mere udfordrende end forventet.

Symbian-salget er desuden mere eller mindre kollapset, skriver Sydbank. Salget af disse enheder er faldet med over 60 procent, i forhold til samme kvartal sidste år.

Morten Imsgard har dog stadig tiltro til et Nokia comeback, men fremtiden afhænger også af, hvorvidt Windows Phone, får succes i smartphone segmentet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 12-04-2012 19:25:25

" men fremtiden afhænger også af, hvorvidt Windows Phone, får succes i smartphone segmentet."

0 0
hellas7 12-04-2012 21:34:06

min eneste tanke om denne artikel? - "no shit sherlock"

0 0
claus 12-04-2012 14:49:58

tja jeg tror Nokia skal sige til sig selv det var sku dumt af os sorry vi har lytte og ændre os efter hvad folk ønsker at købe. så vi kan lave Windows Phone mobiler og meego mobiler så er jeg sikker på det vil gå langt beder for Nokia for Meego er langt længer fremme en de andre (min mening)

0 0

Om brug af cookies