Analyse: Smartphone-salg vil stige 33 % om året

De avancerede mobiltelefoner - smartphones - vil opleve kraftig vækst i de kommende år. Salget ventes at stige med 33 procent om året.

Analyse: Smartphone-salg vil stige 33 % om året

I de kommende år vil salget af smartphones stige med 33 procent om året de næste fem år, skriver Computerworld. Tallene kommer fra analysefirmaet In-Stat.

In-Stat baserer sine antagelser på en række faktorer. Dels er det først nu smartphone-brugere forstår den potentielle værdi, som telefonen har. Det er ensbetydende med de vil downloade flere og flere applikationer og dermed også bruge flere penge, og ikke mindst mere tid på telefonen. Desuden begynder mange firmaer, at uddele firmaejede smartphones til deres medarbejdere.

Prisen på smartphones er også faldende. Det betyder, at helt unge også får råd til en smartphone.

In-Stats undersøgelse viser også, at de eksisterende smartphones-styresystemer med undtagelse af Palms styresystem vil opleve en vækst på tocifrede beløb de næste fem år.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. d. 19/10/2007 fulgte vi artiklen op med en nyhedsartikel med fokus på Nye fede Samsung-smartphones kommer til Europa – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet her..