Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analyse: Tablets angriber tv og computer

Analyse: Tablets angriber tv og computer

De seneste tal fra en ny analyse viser, at tablet-salget går ud over både computer -og tv-markedet.

Vores brug af tablets påvirker i de fleste tilfælde vores brug af stationære og bærbare computere - og det går også udover fjernsynet. Det viser en undersøgelse fra Googles AdMob-service.

1.430 deltog i undersøgelsen, og 77 procent svarede at de brugte deres PC og bærbar mindre efter de havde fået en tablet.

Samtidig bruger 43 procent af deltagerne deres tablet mere end deres computer.

Det traditionelle fjernsyn kan heller ikke føle sig sikker. Således bruger en tredjedel af deltagerne deres tablet mere end fjernsynet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 11-04-2011 16:23:56

Og ikke mindst i USA ser de meget TV PÅ tablets - hvad undrer mig lidt, men det gør det. Der er Slingbox som gør du kan streame dit eget signal hjemme fra via internettet til din maskine, der er Hulu, Netflix og muligheder for at se underholdning på maskinen.

0 0
Kim Harder 11-04-2011 01:40:38

Helt ærlig, Tror denne undersøgelse er gået lidt skævt. Computen har for længst taget tid fra TV. Da en tablet kun er et produkt man kan orientere sig på, kan ikke bruges til noget en pc ikke kan, så Tablet er en modedille ikke andet. En stor plade mobil, så tingene er lettere, at se. Først gennemgik mobitelefonen en skrumpning, og nu er den så ved, at forstørrer sig igen, da ingen kan se ret meget på en 1,5 tommer skærm, som de var kommet ned på, for at blive så små så muligt. Tiden er gået fra tv,et, og nu slåser Pc, mobiltelfon og tablet om den tid.

0 0
Zeb 10-04-2011 18:21:35

Blot fordi en tredjedel bruger deres tablet mere end fjernsynet er det vel ikke ensbetydende med at tiden bliver taget fra TV'et? Eks. Tablet er brugbar ved offentlig transport, pendler man 30 min hver vej eller måske endda en time hver vej dagligt så har man pludselig 2 timer der kan bruges til tablet (og stjæle tid fra laptop'en), uden at det behøver påvirke tv-kiggeriet overhovedet.

Nu har jeg ikke kigget nærmere på kilde-artiklen hos cnet, men det fremgår da i hvert fald ikke af denne artikel om der er grund til at frygte for fjernsynet...

0 0

Om brug af cookies