Analyse: Windows vil overhale Android

Analyse viser at Android kommer til at tabe til Windows 8 på tablets, mens iPad kommer til at mærke et svækket salg.

Analyse: Windows vil overhale Android

Allerede fra lanceringstidspunktet af Windows 8 på tablets vil Android tablets mærke en nedgang i salget, det viser en ny analyse.

Analysen spår også at Apples iPad vil komme til at mærke Microsofts lancering af Windows på tablets, deres salg vil dog ikke dale ligeså hurtig som Androids spås gøre.

Microsoft Surface – et seriøst angreb mod iPad

Status i 2012 estimeres til at blive 62 procent til iPad, 32 procent til Android og 4 procent til Windows, de samme produkter vil dog have en anderledes markedsposition i 2015, hvor det forventes at Android og Windows kommer til at skifte plads.

Windows spås til at have 21 procent markedsandele i 2015, Android med kun at have 19 procent og iPad sidder stadigvæk med størstedelen af markedet med hele 59 procent ifølge Trendforce der står bag analysen.

 – iPad stadig klart nummer et

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden fortsatte historien. 18/9/2012 var der nyt om emnet i en artikel omkring emnet iOS 6 klar til download i morgen – se hvad du får – Læs her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..