Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analyse: Windows vil overhale Android

Analyse: Windows vil overhale Android

Analyse viser at Android kommer til at tabe til Windows 8 på tablets, mens iPad kommer til at mærke et svækket salg.

Allerede fra lanceringstidspunktet af Windows 8 på tablets vil Android tablets mærke en nedgang i salget, det viser en ny analyse.

Analysen spår også at Apples iPad vil komme til at mærke Microsofts lancering af Windows på tablets, deres salg vil dog ikke dale ligeså hurtig som Androids spås gøre.

- Microsoft Surface - et seriøst angreb mod iPad

Status i 2012 estimeres til at blive 62 procent til iPad, 32 procent til Android og 4 procent til Windows, de samme produkter vil dog have en anderledes markedsposition i 2015, hvor det forventes at Android og Windows kommer til at skifte plads.

Windows spås til at have 21 procent markedsandele i 2015, Android med kun at have 19 procent og iPad sidder stadigvæk med størstedelen af markedet med hele 59 procent ifølge Trendforce der står bag analysen.

 - iPad stadig klart nummer et

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 24-09-2012 13:13:21

Det er alligevel optimistisk, at man spår så voldsom fremgang for WP8 tablets, specielt når der ikke har været et eneste WP8 produkt på gaden, på det tidspunkt man har foretaget analysen...

Vil bestemt mene at funktionerne og bruger venligheden er rimelig vigtig for, om WP tablets kurve går som forudsagt, eller om pilen går den anden vej.

0 0
Tobias Nordahl 19-09-2012 11:53:03

Min analyse kan ligeledes belyse at Windows overhaler iOS i 2021...

Det er sjovt som folk agertil kan analyserer - og ramme helt forkert. Men lad os se hvad der sker med tiden :-)

Ud fra grafen i har med, ser det mere eller mindre ud til at man blot har forudset dette sket, ud fra stigningen/faldet det sidste år.

0 0

Om brug af cookies