Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytiker: Apple kunne være bag næste generations høretelefoner

Analytiker: Apple kunne være bag næste generations høretelefoner

Med det formodentlige opkøbt af Beats Electronics kan der være høretelefoner med direkte streaming på vej fra Apple.

Billede: Matthew Paprocki, medstifter af Soundfreaq.
Billede: Matthew Paprocki, medstifter af Soundfreaq.

Vi fortalte for nyligt på Mobilsiden, at Apple vil måske købe Beats Electronics. Relativt kort efter afslørede en video af virksomhedens “maskot” Dr. Dre, at Beats-salg så godt som bekræftet.

Det får nu medstifteren af højtaler-virksomheden Soundfreaq, til at spekulere i, om Apple måske vil være bag den kommende generation af høretelefoner. Han mener nemlig, at der er en ny “push” tendens på vej, så høretelefoner altså kan streame musikken direkte uden nødvendig behov for mobilen, mp3 afspilleren eller computeren. Det skriver Cult Of Mac 

Apple har købt specialiseret skærmvirksomhed

Når brugeren ikke skal “pull”(trække) musikken ned direkte fra en anden enhed, så er der nødvendigvis heller ikke behov for samme komplekse brugerflade, som vi kender fra touchskærmene. Særligt fordi at brugeren måske vil lade musikken blande automatisk efter præferencer.

“Vi ser både, at hardwaren kan push(streame) og pull(trække), "fortæller Paprocki. "Hovedtelefoner vil arbejde med din iPhone - eller uafhængigt af hinanden. Det giver enormt god mening. Udviklingen vil alligevel gå den vej. Vi mener, at det er den måde de fleste mennesker vil finde naturligt, når det kommer til at lytte og nyde musik, og Apple ville være en god virksomhed til at trække de styrker sammen”. 

Apple ansætter Nokias kameraekspert

Det er faktisk ikke helt utænkeligt. Den anden dag fandt vi ud af at Apples EarPods med blodtryksmåler er en løgn, men vi ved også, at Apple har patentet til at gøre høretelefoner smartere. iWatch rygterne har for nyligt peget i retning af særligt samarbejde med Nike, så hvorfor kunne et bærbar gadget(wearable) til lyttelapperne ikke være på vej, som samarbejde med en producent som Beats? 

Indtil videre har vi ingen officielle udmeldelser fra Apple omkring opkøbt af Beats, men mon ikke vi hører en af dagene, at Apple har opkøbt virksomheden og ikke vil udtale sig om planerne hermed? 

Hvad mener i læsere. Kunne der være et høretelefoner-wearable på vej fra Apple og ville i være interesseret? 

Kilde: Cult Of Mac

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies