Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytiker: Apple Watch får nyt design og større skærm

Analytiker: Apple Watch får nyt design og større skærm

Når Apple lancerer Apple Watch Series 4 senere i år, kan du se frem til et nyt design med en 15 % større skærm, lyder det fra Apple-analytiker.

Apple Watch Series 4 (til højre) vil få en 15 % større skærm end Series 3.
Apple Watch Series 4 (til højre) vil få en 15 % større skærm end Series 3.
Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Apple har solgt millioner af Apple Watches, siden 1. generation af uret blev lanceret i december 2016. Det er på trods af, at urene ikke har ændret sig det mindste, når det kommer til designet og formfaktoren. Det vil dog ændre sig med 4. generation af Apple Watch.

Læs også: Apple lancerer Series 3 - et selvstændigt Watch

Sådan lyder det fra den velinformerede Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, som har udgivet til nyt notat til investorer, som hjemmesiden 9to5mac er kommet i besiddelse af.

I notatet skriver analytikeren, at Apple Watch Series 4 vil få et ”mere trendy design”. Helt konkret vil formfaktoren ændre sig fra det firkantede design med bløde kanter og afrundede hjørner, men hvordan uret helt præcist vil adskille sig fra de nuværende Apple Watches, vides endnu ikke.

Skærmen bliver 15 % større

I hvert fald fremgår det, at skærmen vil blive større. Netop skærmen har heller ikke ændret sig meget siden 2016. Den startede med at være 1,5” stor, og i 2. generation voksede skærmen til 1,65”, hvilket forblev uændret i Apple Watch Series 3.

4. generations Apple Watch får dog en 15 % større skærm, mener analytikeren at vide. Det vil altså sige, at skærmen vil måle omkring 1,9” stor, hvortil opløsningen formentlig også vil blive tilsvarende større. Ming-Chi Kuo nævner dog intet om, hvorvidt urets fysiske dimensioner bliver større som følge af skærmforøgelsen.

Det er dog nærliggende at forestille sig, at det blot er urets kanter rundt om skærmen, der bliver reduceret, så Apple Watch kan beholde de samme dimensioner på 38 og 42 mm.

Læs også: Apple lancerer nye Watch-remme i friske forårsfarver

Designeren Benjamin Geskin har straks forsøgt at illustrere, hvordan Apple Watch Series 4 kan komme til at se ud. Det er billedet, som du finder øverst i artiklen. Her ses det, hvor stor en del af uret, der vil bestå af skærm, hvis den bliver 15 % større.

Andre nyheder i Apple Watch Series 4 bliver bedre overvågning af brugerens helbed. Der vil ifølge analytikeren komme nye sensorer foruden den eksisterende pulsmåler. Hvilke vides dog ikke. Til sidst forlyder det også, at batteriet vil blive større.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies