Analytiker: Apple Watch Series 5 kommer i år

Ifølge en analytiker vil Apple i år overraske med lanceringen af et nyt Apple Watch. Apple Watch 5 får urkasser i titanium og ceramic.

Analytiker: Apple Watch Series 5 kommer i år

Efterårets iPhone-event ser ud til at gemme på en overraskelse. Ifølge den velkendte og normalt troværdige analytiker Ming-Chi Kuo, så kommer der allerede i år en ny udgave af Apples smartwatch.

Ifølge Kuo kommer Apple Watch Series 5 nemlig i anden halvdel af 2019, hvilket kunne tyde på en lancering til det kommende iPhone-event i september. Der har dog ikke været mange rygter om Watch Series 5, hvilket der ofte er op til en kommende lancering. Men måske kunne vi endelig få lov at blive overraskede til et event, hvor alt ikke er lækket på forhånd.

Nye materialer skulle være blandt nyheder til Apple Watch 5, fx ceramic og titanium urkasser. Skærmene skulle blive leveret af Japan Display.

Apple iOS 13
WatchOS 6. Foto: Apple

Apple Watch Series 5 bliver lanceret sammen med nye udgave af Watch OS 6. Her er nyheder blandt andet nye urskiver, en appstore i uret, noise-app, lommeregner og ikke mindst muligheden for at se den forventede tidsplan for deres næste menstruation og mulige fertilitetsperiode.

Læs også: Her er Apples næste udgave af WatchOS

Historien efterfølgende

Temaet er stadig relevant. mobilsiden fulgte op på historien. Efterfølgende d. 13/8/2019 publicerede vi artiklen; Huawei og Apple taber markedsandele i Europa – Tjek artiklen her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.