Analytiker: Apples iPhone har toppet

Apples iPhone har nået toppen og der skal arbejdes for, at konkurrenterne ikke skal indhente dem. Det mener en analytiker.

Analytiker: Apples iPhone har toppet

Apples iPhone er en af de mest populære telefoner, men en analytiker mener også, at den har nået toppen. Sådan lyder det fra analytikeren Peter Misek.

Peter Misik mener også, at det generelt vil begynde at gå nedad på smartphone-markedet, hvilket også vil kunne ses når Apple fremover skal prisfastsætte de kommende versioner af iPhone. Han mener, at markedet begynder at blive mættet, samt de forskellige high-end smartphones er meget ens. Det skriver Computerworld.dk.

Peter Misik mener også, at Apples normalt gode image er begyndt at vise alderstegn og Samsung har også fået samme rating på kundetilfredshed som Apple. Derfor mener han også, at den næste iPhone skal være billigere, hvis den skal blive det salgshit Apple håber på.

 – Apple arbejder stadig på lavpris-iPhone

 – “Forbrugernes budgetter i de udviklings-lande, hvor smartphone-væksten vil finde sted, er langt mindre end i de udviklede lande. Og der er hård konkurrence fra low-end rivaler som Huawei, ZTE, Coolpad og Xiaomi i især Indien og Kina,” skriver han.

Han mener også, at den vil falde i 2013, og formentlig stige igen i 2014, men næppe vil nå samme højder som tilfældet har været i 2012. 

Læs også:
 – Ny iPhone afsløres måske allerede til sommer
 – Rygte Apples iOS 7 er forsinket
 – Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

Opfølgning:

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 2/4/2013 kørte vi en artikel omkring Er kæmpeskærme en trend eller en døgnflue?Klik her for fortsættelsen.. Få også seneste nyt om emnet her..