Analytiker: iPhone 6 med 4,8 tommer skærm og hurtig WiFi

Wall Street analytiker hævder at Apple allerede har lagt sig fast på en del af designet for iPhone 6.

Analytiker: iPhone 6 med 4,8 tommer skærm og hurtig WiFi

Selvom vi ikke forventer en ny iPhone de næste par måneder, så hævdet Wall Street analytiker Timothy Arcuri, at Apple allerede har lagt sig fast på en del af designet for iPhone 6, skriver AppleInsider.

Timothy Arcuri har onsdag sendt besked ud til investorer, hvori han hævder at Apple har fastlagt en del af designet, ud fra informationer fra underleverandører.

Han mener at vide, at Apple har besluttet, at iPhone 6 skal have en større skærm på 4,8 tommer og hurtigt WiFi med 802.11ac, der giver mulighed for væsentlig hurtigere dataoverførsel via WiFi, end det har været muligt med tidligere iPhones.

Læs også: Fire ting iPhone 6 skal indeholde for at følge med konkurrenterne

Arcuri forventer at Apple følger deres traditionelle cyklus, med præsentation af iPhone 6 i september, men en kilde har overfor Arcuri udtrykt, at en juni-præsentation ikke er helt udelukket.

Endvidere mener Arcuri at vide, at Apple har en 13 tommer iPad i støbeskeen, som også meget vel kunne se dagens lys i løbet af 2014.

Kilde: AppleInsider

Det sidste nye om emnet

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 21/1/2014 tunede vi igen ind på emnet med en ny vinkel på Incipio “Cashwrap” bringer NFC til iPhone – Tjek artiklen her. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPhone” finder du her..