Analytiker: iPhone 6 vil få 5 tommer skærm

Apples iPhone 6 vil få en større skærm, det mener analytiker Brian White, som er overbevist om skærmen vil blive omkring 5 tommer.

Analytiker: iPhone 6 vil få 5 tommer skærm

Apple har først kun lige sendt iPhone 5S og iPhone 5C på markedet for et par uger siden, og der er endnu 14 dage til den danske salgsstart. Men allerede nu florerer der rygter og spekulationer om iPhone 6. Det skriver Cnet.com.

Apples iPhone 6 vil få en skærmstørrelse påp omkring 5 tommer, hvor de nye iPhones 5S og iPhone 5C kun er 4 tommer. I hvert fald hvis man skal tro Cantor Fitzgerald analytiker Brian White.

White bygger hans forventning på oplysninger fra et møde med en Apple leverandør.

Han forventer også, at præsentationen af iPhone 6, eller hvad navnet nu bliver, vil finde sted i løbet af andet eller tredje kvartal 2014.

Brian White er ikke den eneste, som forventer at iPhone 6 vil få en skærm på omkring 5 tommer, Jefferies analytiker Peter Misek forventer, at iPhone 6 kommer med en 4,8 tommer skærm, mens DisplaySearch David Hsieh forventer, at skærmen bliver 4,7 tommer.

Redaktionen har mere til historien

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden har holdt fast i temaet. 9/10/2013 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der drejer sig om iPhone 5S og 5C – her er de officielle danske priser – Næste artikel om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.