Analytiker: Ny iPad frister næppe nylige købere

Den nye iPad holder Apple på forkant med konkurrenterne, men den giver ikke iPad 2-ejerne god grund til at opgradere, lyder det fra analytiker.

Analytiker: Ny iPad frister næppe nylige købere

Apple er kun få skridt fra at sende en ny udgave af den populære iPad på markedet, men man skal ikke forvente at se en syndflod af nuværende brugere, som vælger at opgradere.

I hvert fald ikke hvis de har købt en iPad 2 for nylig, vurderer analysechef Anders Elbak fra analysehuset IDC.

– “Jeg tror stadig, at det – trods en hurtigere processor og højere opløsning på skærmen – kan blive svært at overbevise folk, som har købt en iPad 2 for nylig, om, at de skal have en ny. Der mangler objektivt en overordnet grund til at skifte, hvis man har en iPad i forvejen. Men den nye iPad er klart med til at holde Apple på forkant med konkurrenterne,” siger Anders Elbak ifølge business.dk.

Han tvivler på, at skærmopløsningen kommer til at spille den helt store rolle, når man spiller og ser film på en 9,7″-skærm. Til gengæld tror han, at den høje opløsning kan komme Apple til gavn i kampen om e-bøgerne.

– “Her vil teksten stå roligere og nærme sig kvaliteten på de dedikerede e-bogslæsere, som ikke kan andet end netop e-bøger,” siger Anders Elbak.

Den nye iPad er salgsklar i Danmark fra den 23. marts.

Læs Mere:
Prisfald på iPad 2
Alt om The new iPad

Efterfølgende nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 8/3/2012 fulgte redaktionen op med nyheden om Apples ”The new iPad” er værdiløs på 4G LTE i DanmarkKlik her for den efterfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..