Analytiker: Samsung gør klar til produktion af 100 millioner Galaxy S IV

Samsung tror så meget på en gentagelse af Galaxy S III-successen, at firmaet gør klar til at producerer 100 millioner Galaxy S IV.

Analytiker: Samsung gør klar til produktion af 100 millioner Galaxy S IV

Samsungs topmodel Galaxy S III er uden tvivl blevet en mega succes for den koreanske virksomhed.

Derfor er forventningerne til efterfølgeren da også store. Så store, at analytiker Peter Misek, fra Jefferies and Company forventer, at Samsung gør klar til produktion af 100 millioner Galaxy S IV-enheder.

En sådan produktion kræver enorme ressourcer, der i sidste ende kan gå ud over Samsungs aftagere af komponenter, som for eksempel Apple, der dermed kan komme i vanskeligheder med produktionen af den næste iPhone.

Ifølge GSMarena betyder Samsungs store plan, at nogle underleverandører vil kanaliserer ressourcer fra Apple til Samsung og dermed stække Apple, der måske tvinges til at finde en plan B.

Kilde: GSMarena

Opfølgning:

Historien er stadig aktuel. mobilsiden gik et skridt videre. 31/1/2013 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel der stillede skarpt på iPad Mini – lille og god, men vent (produkttest) – Forstættelsen i sagen kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.