Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytiker: Samsung sløjfer Knox

Analytiker: Samsung sløjfer Knox

Den koreanske tech-gigant opgiver at videreudvikle på deres Knox sikkerhedssoftware

Der er blevet investeret en masse tid og penge fra Samsung i deres Knox-software, og det har da også kastet en flot pris af sig, men nu er det nok for koreanerne, der ikke længere vil udvikle på Samsung Knox. Det vurderer Bob Egan hos forbes.com.

Læs også: Samsung Galaxy S5s batterifordel vist med humor

Samsung indtjening og overskud er faldet drastisk de seneste måneder, og derfor har Samsung sandsynligvis set sig nødsaget til at skære ned i forbruget, og her måtte Knox lade livet. Måske forståeligt, da Knox ikke findes på særlig mange enheder.

På den lyse side spekulerer Bob Egan i, at Google selv vil indføre nogle Knox-lignende sikkerhedstiltag i de kommende versioner af Android, for at Android kan få større markedsandele inden for erhvervsverdenen.

Analytikeren baserer dette på, at ved Googles udviklerkonference, Google I/O, fortalte Google og Samsung, at Samsung havde overdraget deres udviklingsmateriale på Knox til Google.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-07-2014 20:15:47

Desværre skyder denne "ekspert" også ved siden af, ligesom så mange andre af disse analytikere. http://www.sammobile.com/2014/07/11/samsung-reiterates-commitment-to-ongoing-development-of-knox/

0 0
Thomas Larsen 10-07-2014 14:15:08

Spekulerer ligefrem?

Du har vist glemt at følge med i Google's I/O konference :)

1 3
Mikkel Guldbjerg Jensen 10-07-2014 14:20:07

Hej Thomas

Det er Bob Egan, der spekulerer, og hvis jeg husker rigtigt, så ville Google integrere noget af Knox ind i Android - de sagde ikke, at de ville lave deres eget.

At det så sandsynligvis ender med at blive en kartoffel/kartoffel-situation er så en anden sag :)

Venlig hilsen Mikkel - mobilsiden.dk

1 0
Thomas Larsen 10-07-2014 14:50:17

Jeg ser ingen steder den spekulation du taler om. Jeg går ud fra du taler om følgende citat:

"As I understand it, Google has built its own organic container. It´s Samsung Knox-like. But it´s not Knox. It´s new."

Det er jo ikke spekulation, det er bare en konstatering af netop det de har annonceret, det hedder Android for Work, det er ikke KNOX "men knox-like" som er rigtigt nok, men som Google selv sagde så gav Samsung dem alt i forbindelse med KNOX og byggede ud fra det så man havde en fællesnævner at gå ud fra.

At det så som sædvanlige er de typiske "business" analytikere der ikke har meget indsigt i det de dækker er så en anden ting, fx følgende citat: "Google says that Android L will support handsets with the Ice Cream release of Android and newer."

Det er også forkert, Android L supporterer de enheder som supporter Android L, hvilken version den ellers har af Android er fuldkomment ligegyldigt, men det er fordi det var faktisk en hentydning til Android for Work, hvor Google håber på at have applikationen tilgængelig til ICS eller nyere enheder.

1 3
Mikkel Guldbjerg Jensen 10-07-2014 15:13:19

Hej Thomas

Det er nok afhængigt af, hvordan man læser det. "As I understand it" indikerer for mig, at det er hans egne betragtninger, som han så udtaler sig ud fra, og så er det i min bog også ham, der spekulerer.

Men i sidste ende vil der, som sagt, nok ikke være den store forskel for Android-brugerne :)

Venlig hilsen Mikkel - mobilsiden.dk

2 0

Om brug af cookies