Analytiker udråber ukendt iPhone til en salgssucces

iPhone 4S er den bedst sælgende Apple-mobil til dato, men den vil blive markant overgået af næste generation, lyder det fra analytiker med fortid i Nokia.

Analytiker udråber ukendt iPhone til en salgssucces

Der er gået mange rygter om den nye iPhone, men en officiel præsentation af design og specifikationer lader endnu vente på sig.

Det afholder imidlertid ikke en analytiker fra at spekulere i salget af den næste generation af iPhone.

Analytiker Horace Dediu fra Asymco, som har en fortid i Nokia, forudsiger således, at der vil blive solgt 200 millioner Apple-mobiler i løbet af det næste år. 170 millioner af disse kan meget vel være “iPhone 5”, lyder analytikerens vurdering.

Ifølge Asymco er der indtil videre blevet solgt mindre end 100 millioner eksemplarer af 4S-modellen. Det forventes dog, at denne linje vil blive krydset i løbet af september, hvor den nye iPhone formentlig bliver lanceret.

Alt efter hvor længe “iPhone 5” får lov at blive i porteføljen, når nye modeller kommer til, kan det samlede salg over flere år ifølge Horace Dediu ramme 250 millioner eksemplarer.

Det sidste nye

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 9/8/2012 var der nyt om emnet i en artikel om Medier: Ny iPhone bliver 18 pct. tyndere end forgængeren – Læs mere her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..