Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytikere: Galaxy S4 vil fordoble Samsungs forspring

Analytikere: Galaxy S4 vil fordoble Samsungs forspring

Samsung er allerede kongen af mobilsalg, men den nye Galaxy S4 vil hjælpe til et markant større forspring til de næste, lyder spådommen fra analysefirma.

For en uge siden løftede Samsung sløret for firmaets nye smartphone-flagskib, den såkaldte Galaxy S4.

Denne telefon vil være med til at drive Samsung endnu mere fremad som verdens bedst sælgende mobilproducent og fordoble forspringet ned til nummer to på listen, lyder det fra analysefirmaet IHS iSuppli. Det skriver BGR.com.

Ifølge opgørelsen stod Samsung for 29 procent af det globale mobilsalg i 2012, hvilket var fem procent mere end Nokia på andenpladsen. IHS iSuppli forudser, at forskellen i 2013 vil være 11 procent - dog uden at specificere hvor en stor del af markedet i så fald vil sidde på.

- "Kombineret med en massiv, global udrulning igennem stort set alle operatører vil livstilsfokusset i S4 forbedre Samsungs markedsandel markant i 2013," siger analytiker Ian Foog fra IHS iSuppli.

Læs også:
- Danmark får Samsung Galaxy S4 i 4G-versionen
- Galaxy S4 kun til Danmark med 16 GB hukommelse
- Samsung Galaxy S4 bliver ikke en ’game-changer’

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Nielsen 01-04-2013 16:12:12

Det er da ret tydeligt, at Samsung er løbet tør for ideer til Galaxy serien. Mobilen ligner S III, har ikke rigtigt noget nyt at byde på og er bare lidt mere af alting. Derimod har HTC fornyet sig ved at bruge samme designformel som Apple (og Black Berry) og de har redesignet deres Sense skin så kraftigt at Android ikke helt føles som Android, men virker nyfortolket.

De andre har også lært, at der skal bruges reklamepenge på på at skubbe til folk, så jeg kan selv med bedste vilje ikke se, hvorfor Samsung skulle være i stand til at fastholde markedsandele, når konkurrenterne Sony, LG og HTC kommer med nye og spændende modeller, der bestemt ikke ligner sidste års version, mens Galaxy S IV skuffer hele vejen rundt.
Der er jo ingen grund til at udskifte sin SGSIII med en SGSIV, da førstnævnte er hurtigt nok og har alle de nødvendige funktioner. Og når man nu næsten ikke kan se forskel, så er der heller ingen praleværdi.

0 0
Mikael 24-03-2013 08:42:31

Samsung er langt foran konkurrenterne hvad angår markedsføring og funktionalitet. Design halter måske lidt bagefter, men i bund og grund er det jo en fin telefon.

0 0
Malte 22-03-2013 15:47:09

Så tror jeg, at det vil gå ned ad bakke for dem.

0 0
Bepper 22-03-2013 15:08:55

Jeg tror også den vil styrke Samsung brandet. Og selvom HTC One og Sony Z er kommet på banen, så er det ikke nok til at true Samsung i denne omgang. Men herefter spår jeg, at det går ned af bakke hvis ikke de formår, at gøre deres fysiske produkt mere lækkert.

0 0

Om brug af cookies