Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytikere: Nexus Prime ville drukne i Steve Jobs-historierne

Analytikere: Nexus Prime ville drukne i Steve Jobs-historierne

Udskydelsen af Nexus Prime-præsentationen vil give Google og Samsung mere eksponering end den planlagte annoncering, vurderer analytikere.

I går skulle Google og Samsung i fælleskab have præsenteret et nyt produkt, og forventningen var, at verden skulle se den nye Nexus Prime-mobil.

Selskaberne valgte dog at aflyse pressemødet, da "det ikke er det rette tidspunkt at annoncere et nyt produkt, mens verden sørger over Steve Jobs' død", og det var den rigtige beslutning, lyder det fra flere analytikere.

Ikke blot set med de moralske briller, men ligeledes med de strategiske, fortæller blandt andet Rob Enderle fra Enderle Group.

Han mener, at nyheden om en ny mobil ville være druknet i mediernes fortsatte fokus på arven efter Steve Jobs.

Google og Samsung "ønsker at bevæge sig ud af Steve Jobs' skygge. Det er klogt af dem at vente på, at mediernes fokus på hans død dør hen," siger Rob Enderle ifølge computerworld.dk.

- "En offentliggørelse af Nexus Prime nu ville ikke have trukket mange overskrifter med så mange historier i medierne om Steve Jobs' liv. Det er den samme problemstilling ved større politiske begivenheder, der kan ændre kurs, hvis de ikke trækker overskrifter. Om Google virkelig gør det her ud af respekt for Jobs eller ej, så er det det rette at gøre set fra et forretningsmæssigt perspektiv."

Under alle omstændigheder ville det have været svært at introducere en ny Android-satsning så kort tid efter præsentationen af iPhone 4S, lyder vurderingen fra analytiker Jack Gold fra J. Gold Associates.

- "Timingen af den slags offentliggørelser er altafgørende, og timingen var ikke rigtig," siger Jack Gold.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 12-10-2011 16:24:56

Men det er uden tvivl en klog beslutning, da størstedel af pressen jo stadig er Apple fixeret, de er først for nyligt ved at vågne op til en verden hvor det er nogle nye der har overtaget verdens herredømmet, noget de almindelige forbrugere har skabt og til stadighed støtter op om med eksplotions agtig styrke.

0 0
Mikkel Rasmussen 12-10-2011 19:27:54

Jeg ville meget gerne svare på dit indlæg, men det er svært for mig at gennemskue dette, da din sætningsopbygning ikke rigtig giver mening. Hvad er det der støttes op om med "eksplosions agtig styrke"? Apple?

Desuden mener jeg ikke det er os der er nedladende, men selve artiklen.

0 0
Schwartz 12-10-2011 12:06:17

Ja, man kan undre sig over at det mest indlysende ofte først bliver modtaget som en slags fakta, når en Expert, Forsker eller Analytiker udtaler sig om det :-)

0 0
Mikkel Rasmussen 12-10-2011 11:42:13

Det havde almindelige mennesker jo aldrig fundet ud af. Godt vi har sådan en skarp analytiker til at skære det ud i pap til alle os med skyklapper på..

0 0

Om brug af cookies