Analytikere: Skuffende iPhone-salg

Til trods for et kæmpe overskud, så er investorerne stadig ikke glade og analytikernes forventninger blev der ikke levet op til.

Analytikere: Skuffende iPhone-salg

Et gigantisk overskud på 53 milliarder kroner på bare ét kvartal er ikke nok til at gøre investorerne glade.

Apple har ikke levet op til børsen Wall Streets forventinger, det viste kvartalsregnskabet, der blev præsenteret tirsdag aften dansk tid.

Salget af iPhone stiger stadigvæk, og pengene vælter ind – det til trods er væksten dog alligevel den laveste siden 2009. Men 26 millioner solgte iPhones, var omkring to millioner mindre end hvad analytikerne forventede. Det skriver Bloomberg.

Det forventes, at den kommende generation af iPhone vil booste salget igen, men Apple har varslet i regnskabet at resultaterne i indeværende kvartal vil ligge lavere end de tal, som netop er blevet offentliggjort. Det betød også aktien faldt med cirka fem procent i eftermarkedet.

Sagens videre forløb

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kørte videre med bolden. 24/7/2012 blev sagen bragt videre med nyheden; Ny iPad og iPhone til septemberKlik her og læs den fulde artikel.. Seneste nyt om temaet finder her.