Analytikere: Skuffende salgstal for Microsoft-tablet

Microsoft Surface er kun blevet solgt i en million eksemplarer, og det er langt under forventningerne, lyder det fra analytikere.

Analytikere: Skuffende salgstal for Microsoft-tablet

Microsofts tablet-satsning har været på markedet i cirka tre tre måneder, men analytikerne er ikke imponerede over modtagelsen hos forbrugerne.

Det skriver The New York Times.

Den seneste analyse fra Brent Thill fra UBS Investment Research lyder, at Microsoft solgte blot en million Surface-tablets i fjerde kvartal. Det er halvdelen af det forventede salgstal i en tidligere analyse.

Brent Thrill mener, at Surface RT-modellen har svært ved at konkurrere med Apples iPad, mens han er mere optimistisk med hensyn til Pro-udgaven, der er lige på trapperne.

Rhoda Alexander fra IHS iSuppli angiver i sin analyse, at Microsoft har solgt omkring 1,3 millioner enheder med den mobile version af Windows 8 – det såkaldte Windows RT-styresystem.

Da det leveres på andre enheder end Surface RT, kan salget af Microsoft-tabletten ligge under en million, tilføjer hun.

I december fortalte Microsoft, at produktionen af Surface RT vil blive øget i forsøget på udbrede produktet.

Mere nyt om Tablet

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden gik videre med historien. 15/1/2013 publicerede vi sagen Analytiker: Vi køber nye tablets – ikke pc’er – Læs fortsættelsen her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..