Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytikere: Skuffende salgstal for Microsoft-tablet

Analytikere: Skuffende salgstal for Microsoft-tablet

Microsoft Surface er kun blevet solgt i en million eksemplarer, og det er langt under forventningerne, lyder det fra analytikere.

Microsofts tablet-satsning har været på markedet i cirka tre tre måneder, men analytikerne er ikke imponerede over modtagelsen hos forbrugerne.

Det skriver The New York Times.

Den seneste analyse fra Brent Thill fra UBS Investment Research lyder, at Microsoft solgte blot en million Surface-tablets i fjerde kvartal. Det er halvdelen af det forventede salgstal i en tidligere analyse.

Brent Thrill mener, at Surface RT-modellen har svært ved at konkurrere med Apples iPad, mens han er mere optimistisk med hensyn til Pro-udgaven, der er lige på trapperne.

Rhoda Alexander fra IHS iSuppli angiver i sin analyse, at Microsoft har solgt omkring 1,3 millioner enheder med den mobile version af Windows 8 - det såkaldte Windows RT-styresystem.

Da det leveres på andre enheder end Surface RT, kan salget af Microsoft-tabletten ligge under en million, tilføjer hun.

I december fortalte Microsoft, at produktionen af Surface RT vil blive øget i forsøget på udbrede produktet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ladjo 17-01-2013 12:28:46

... til Danmark med den dims... med dansk tastatur ! Så skal jeg nok købe en !

0 0
Jonas 18-01-2013 11:08:08

Du bliver ikke skuffet. Det er en fantastisk tablet.. Skal lige siges at hvis man ændrer tastatur indstillingerne i Windows så opfatter touch coveret det også og det engelske layout kan derfor også skrive dansk..


Er en fantastisk tablet.

0 0

Om brug af cookies