Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Anderledes og sjovt tilbehør til smartphonen

Anderledes og sjovt tilbehør til smartphonen

Tilbehør er en hel industri for sig. Vi har set nærmere på noget af det mere anderledes og sjove tilbehør til mobilen.

Der findes et væld af funktionelt og standard udstyr til de fleste smartphones, men efter vores overbevisning må det være iPhone der findes mest til, som både er anderledes, sjovt og også engang imellem ganske ubrugeligt.

Vi har set nærmere på lidt af det tilbehør, som måske er lidt anderledes end en bilholder, diverse almindelige covers og lignende.

Tidligere har vi skrevet om applikationer, som gjorde iPhonen til babyalarm og det er der faktisk et væld af muligheder for hvordan man kan få ændret iPhone til at være en babyalarm eller overvågningssystem.

Alle nedenstående produkter er dog ikke kun til iPhone eksempelvis kan AR. Drone 2.0 (Parrot) også benyttes med Android-enheder.

iHealt Babyalarm
iHealt Babyalarm

iHealt Babyalarm

Hold øje med barnet, kæledyret, sommerhuset eller andet ved hjælp af din iPhone, iPad eller iPod Touch. Imod sætning til de almindelige babyalarmer, så følger iHealt Babyalarms kamera den lille via navigering op/ned/højre/venstre på din iOS-enhed eller Mac-computer.

Bevæger barnet sig ud af kameraets ”øje” så kan du let dreje skærmen fra din iOS-enhed eller Mac-computer.

Græder den lille, så aktiveres en alarm på din enhed, og du kan da via to-vejs audio-funktionen berolige den lille med din stemme.

iHealth Babyalarm er set til 1.499 kroner på mobilityshop.dk.

AR. Drone 2.0 (Parrot)

Hvad skal du give manden der har alt? Hvad med en AR. Drone 2.0? AR. Drone 2.0 er en fjernbetjent, kameraudstyret quadricopter, som du styrer med din iPhone, iPad, iPod Touch eller Android-enhed.

Anden generation er blevet mere holdbar, og holder derfor til flere styrt end den første AR. Drone gjorde, som kom på markedet for omkring 2 år siden.

Du kan se nærmere i nedenstående video hvad AR. Drone 2.0 helt præcis er, samt læse nærmere om den på den officielle hjemmeside.

AR. Drone 2.0 er set til 2.499 kroner på morfars.dk.

TextHook
TextHook

TextHook

Der er flere og flere som kommer til skade i trafikken når de går rundt og er uopmærksomme. Og hvis du nu går rundt med barne- eller klapvognen, så kan du nu montere denne holder på styret og efterfølgende fastgøre din mobiltelefon til den.

Text Hook kan også sættes på cyklen, indkøbsvognen eller lignende.

Holderen skulle passe til de fleste smartphones på markedet.

TextHook er set til 25.99 dollars på thetexthook.com

Withings Babyalarm
Withings Babyalarm

Withings Babyalarm

Dette er nok den smarteste og mest avancerede babyalarm til dato. Withings Babyalarm gør, at uanset om du er i et andet rum eller i den anden ende af verden, så kan du have en krystalklar lyd. Og du kan høre dit barn, og det kan høre dig.

Applikationen WithBaby gør, at du kan se og høre dit barn, og lukker du app’en kører den stadigvæk i baggrunden så du kan have et øre på dit barn.

Video-funktionen gør, at du kan tale med barnet mens du ser det. Smart Baby Monitor giver dig mulighed for at tale med barnet fra hjemmet eller hvor end du måtte være. Du kan se hvordan Withings Babyalarm virker i nedenstående video.

Withings Babyalarm er set til 2.599 kroner på mobilityshop.dk.

Cover med kreditkortholder
Cover med kreditkortholder

Cover med Kreditkortholder

Render du oftest kun rundt med din mobiltelefon, og ikke nogen pung, lommer i bukserne eller andet så kan du med dette Cover til din iPhone altid have dit kreditkort lige ved hånden.

Coveret har ”indbygget” kreditkortholder og fås i farverne sort, hvid, blå, orange og lilla.

Cover med kreditkortholder set til 159,00 på iphonelir.dk.

  

Alle priserne er indsamlet onsdag den 1. august 2012.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Gunnermac 09-08-2012 14:35:39

Da alle dimserne jo er til IOS/Iphone 4 eksklusivt?

0 0

Om brug af cookies