Andoid 4.4.2 KitKat er på vej til Galaxy Note 3

Umiddelbart efter at have postet en testversion af den kommende Android KitKat til Samsung Galaxy S4, bliver den nu rullet ud til Note 3.

Andoid 4.4.2 KitKat er på vej til Galaxy Note 3

Forleden kunne du må Mobilsiden.dk læse, at Android KitKat til Samsung Galaxy S4 var lækket. Det var det Samsung-orienteret nyhedssitet Sammobile, der havde lækket softwaren på deres hjemmeside. 

Nu rapporterer Sammobile at Android 4.4.2 KitKat til den populære phablet Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) er i æteren. Det fremgår på deres hjemmeside

Dermed bliver Samsung Galaxy Note 3 den første telefon, udover Googles egne Nexus og Motorola telefoner, som kan bryste sig med de nyeste Android klæder. 

Udseendet får samme løft som vi tidligere beskrev til S4. Det betyder blandt andet nye hvide status-ikoner og en forbedret låseskærm med direkte kameraadgang. Derudover leverer KitKat langt bedre ydelse til den populære phablet-mobil, der heller ikke på nuværende tidspunkt er nogen søndagsbillist.

Kan du ikke vente på, at Samsung begynder udrulningen af opdateringen til din Galaxy Note 3, så kan testversion på Sammobiles hjemmeside installeres, hvor både build og instruktioner er tilgængelige.

Vi skal dog for en god orden skyld minde om, at det er på eget ansvar.

Kilde: Sammobile