Android 2.2 testet som 450% hurtigere end 2.1

Der er opdateringer i vente til den nye version af Android, ikke mindst en vanvittig hastighedsforøgelse lader det til.

Android 2.2 testet som 450% hurtigere end 2.1

Android 2.2 er på vej, og det er med rasende fart, er der noget der tyder på.

Den nye version vil blandt andet byde på Flash 10.1 og angiveligt automatisk opdatering af applikationer, men vigtigst af alt, så har nogle folk benchmarket Android 2.2 og konkluderet, at det er hurtigere, end noget vi endnu har set.

Begrebet JIT (Just In Time) benyttes angiveligt i tekniske fora som eksempelvis xda-developers, meningen er at JIT skal får en telefon til at køre væsentligt hurtigere ved at behandle kode mere effektivt, i mange tilfælde er det dog dårligt implementeret, og kan få enheder til at gå ned.

Men denne hastighedsforøgelse ved hjælp af JIT, er åbenbart at finde i næste version af Android.

4,5 gange hurtigere end Android 2.1

Ian Douglas, en udvikler hos Armor Games, har målt denne hastighedsforøgelse på en Nexus One, som først kørte med Eclair (Android 2.1) og dernæst Froyo (Android 2.2).

Måleenheden er MFLOPS, og selvom det lyder mærkeligt, så er MFLOPS blot en enhed, som angiver hvor mange udregninger en computer kan lave på et sekund.

Nexus One kørende med Eclair, scorede 6-7 MFLOPS, hvor samme enhed kørende med Froyo scorede hele 38-40 MFLOPS, til sammenligning kan det nævnes at HTC Hero kun fik 2 MFLOPS.

Selvom det er svært at forholde sig til en måleenhed, som man ikke umiddelbart kender, så siger tallene det hele.

I hvert fald bliver det spændende, at se om denne test holder stik, når den nye Android version bliver offentliggjort