Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 2.3 Gingerbread kun på 4 procent af alle enheder

Android 2.3 Gingerbread kun på 4 procent af alle enheder

Googles seneste Android-version er stadig ikke nået ud på mobiltelefonerne, og findes pt. kun på små fire procent af mobilerne på markedet.

Fordelingen af Andoid-versionerne (Foto: Afterdawn.com)
Fordelingen af Andoid-versionerne (Foto: Afterdawn.com)

Android 2.3 Gingerbread føles ikke rigtig som en nyhed længere, men der er stadig ikke mange mobiler med Gingerbread.

Faktisk har kun fire procent af alle Android-mobiler den nyeste opdatering til 2.3. Dog er andelen vokset fra 1,7 procent i marts.

Mange modeller er end ikke blevet stillet 2.3 i udsigt. Det viser Googles egen oversigt.

Android 2.2 Froyo har forøget sin andel til 66 procent.

Tablet-versionen af Android, 3.0 Honeycomb, findes stadig kun på 0.3 procent af Android-enheder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars Brink 10-05-2011 17:10:26

Det med det positive og negative spin på artiklerne tror jeg er mere tilfældigt. F.eks. er denne fra Afterdawn direkte oversat fra "Android Gingerbread still on only 4 percent of devices" og måske er den fra Apple en af deres pressemeddelelser.

Jeg synes Jesper har helt ret og der burde kigges med kritiske øjne på artikler og indhold inden det citeres/oversættes som indhold.

0 0
Lindberg 10-05-2011 10:21:13

Det er en stor ulempe for Android i forhold til iOS, at opdateringerne er så forsinkede og usikre. Med iOS VED man der vil komme betydelige fremtidige opdateringer (såfremt man ikke lige har en af de aller første modeller), men med Android kan man aldrig kan være sikker.

Der burde udgives flere Nexus-mobiler, så man kan køre med stock-android og blive fri for de forskellige skins der vanskeliggør og forsinker opdateringerne.

Desuden kører mobilen ofte også bare bedre med stock-android, end når producenterne lægger deres egen skins på.

0 0
Jesper 10-05-2011 14:16:47

Tjah, men pas nu på med at være for fokuseret på versionsnumre! 2.2 kører faktisk glimrende for langt de fleste, så at klynke over, at der ikke er kommet en opdatering endnu, er spild af tid! Du vinder ikke vanvittigt meget, hvis din smartphone i øvrigt kører som den skal!
At man med en iPhone ved, at man får alle kommende OS versioner er muligt, et stykke hen ad vejen, men iPhones bliver jo også forældede, og lur mig, om ikke 3gs ikke får tilbudt iOS5!
Derud over er det lidt nederen, at Æble kommer med iOS 4.3, og inden for 1,5 måned 4.3.1, 4.3.2 og 4.3.3! Hver gang skal du connecte til en PC, og det er dælme for 90'er agtigt!
Her scorer HTC store point på at klare det OTA!

Nå, men statistiker kan man jo bruge som man vil, og vanen tro, bruger Mobilsiden.dk det til at gøre en almindelig information til noget negativt:"Android 2.3 Gingerbread KUN på 4 procent af alle enheder".
I modsætning til sidste nødvendige opdatering af iOS, hvor det hed sig, at "Med iOS 4.3.3 der netop er frigivet via iTunes, sætter Apple fokus på enhedernes måde, at gemme informationer om brugerne på", som om det er noget Æble selv helt uden opfordring, har taget initiativ til!
Kan I se forskellen?
Android: Vi tager et emne, som egentlig ikke er negativt i sig selv, og laver en negativ drejning af det.
iPhony: Vi tager en lidt uhelidg og pinlig sag, og drejer den, så Æble fremstår som i positivt lys!

Sig mig, Mobilsiden.dk, får I betaling af Apple for at skrive som i gør?

0 0
TF 10-05-2011 16:54:14

Jesper om du vil eller ej er det jo en ulempe at android opdateringer ikke kommer ud til alle som på ios, man skal vist have meget tykke fanboy briller på for at ikke kunne se det er et/en problem/ulempe.

Og helt ærligt at beskylde mobilsiden for at modtage penge fra apple sammen med dit barnlige iphony osv pjat det siger vist mere om dig end mobilsiden.

Android, ios osv. er et styresystemmer ikke en religioner, så stop nu din kamp mod apple og nyd din tlf som os andre, velvidende at konkurence mellem selvskaberne er positivt for slutbrugeren ;)

0 0
christian 10-05-2011 17:08:00

sjovt nok alle de opdateringer til æblet ikke har hjulpet på de ikke kan finde ud af sommer og vinter tid i deres alarm?
må indrømme jeg heller ikke rigtig kan se problemet i af de fleste kun køre 2.2 og hvis det enlig er er det jo mærket som laver telefonen der er problemer med.
for google er jo færdige det er jo dem som har ænderningerne ved android som er for langsomme til af komme med en opdatering.

0 0
Zeb 10-05-2011 09:25:09

Der kommer stadig masser af telefoner ud med 2.2 har jeg indtryk af, mens det først er nu at 2.3 er ved at blive almindeligt på nye telefoner.

Mht. Tablets så er der jo også en del tablets der kører 2.x eks. Galaxy Tab som vel er den mest solgte Android tablet.

0 0
Michael Bjerregaard 10-05-2011 08:55:57

HTC giver os jo ikke helt en reel chance for at skabe en bedre statistik... ikke os med den gamle Desire i hvert fald, hehe.

0 0

Om brug af cookies