Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 5.0 Key Lime Pie spottet på Nexus-enheder

Android 5.0 Key Lime Pie spottet på Nexus-enheder

Den kommende store Android-opdatering er nu spottet på et par Nexus-enheder.

Android 5.0 Key Lime Pie forventes, at blive den næste store Android opdateringer og var allerede forventet til Google I/O tidligere i år, men her udeblev den. Derfor er forventningerne store til, at den kommer i slutningen af året med den næste ”Nexus”-mobil.

 - Google I/O 2013: Ingen ny Android-version i år

Det er ingen hemmelighed, at Google arbejder på den næste store opdatering, men detaljerne er endnu ukendte. Men nu er den kommende Android-version spottet på en Nexus 7 og en Nexus 4. Det skriver Technologytell.com.

Versionen der er spottet har versionsnummer KRS36B – og normalt så refererer første bogstav til versionen som eksempelvis Android build JSS15J og JWR66V, som begge er Jelly Bean versioner. Derfor forventes det, at K’et referer til Key Lime Pie.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

MobileX 13-08-2013 20:57:45

Android hører desværre ikke til i erhvervslivet. Savner at producenter SKAL levere muligheden for at anvende enten de kommecielle OS (HTC Sence, Samsung Touchwiz osv.) eller det generiske OS fra Google. Virksomheder der tager Android med i infrastrukturen bør vente/genoverveje - Men Key Lime Pie kan måske være løsningen, selvom det tyder på endnu en BETA:-(. Hvis producenterne fortsat kun sporadisk frigiver API'er til forskellig småting kan det ikke bruges til noget.

0 0

Om brug af cookies