Android 6.0 følger nu dine pakker til din døren

Now-on-tap, også kendt som Google in-app søgemaskine, følger nu din forsendelser, flybilletter og meget mere.

Android 6.0 følger nu dine pakker til din døren

Er du en af de heldige der har den nyeste Android 6.0 Marshmallow på din smartphone, er denne i dag blevet lidt smartere.

Google annoncerer nemlig, at Now-on-tap, en af hovedfunktionerne i Android 6.0, får nye søgemuligheder. Det betyder nu at oplysninger om afsendte pakker eller flyinfo inden juleferiens mange afgange kun er et klik væk.

Se også: Android Marshmallow er officiel – de 6 største nyheder

For at benytte dig af funktionen skal du have en eksempelvis have mailen eller beskeden med din forsendelses trackingnummer på skærmen og derefter holde hjem-knappen nede. Så vil ’Now-on-tap’ automatisk genkende nummeret som en forsendelse, og derefter finde relevante oplysninger som leveringstidspunkt og -sted.

Now-on-tap følger med enhver smartphone der kører Google nyeste Android-version, 6.0 Marshmallow. Opdateringen til Now-on-tap udrulles i de kommende dage, har du derfor ikke fået den nye søgemulighed, bør den dukke op på din smartphone snarest.

Du kan læse mere om nyhederne i den nye Now-on-tap på Googles Search-blog.

Seneste tilføjelse til sagen

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 15/12/2015 dykkede vi igen ned i emnet med fortællingen om Rygte: LG G5 lanceres i april, men ingen G Flex 3 – Næste artikel om temaet finder du her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Smartphone” finder du her..