Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 6.0 kan nu beta-testes til Samsung Galaxy S6

Android 6.0 kan nu beta-testes til Samsung Galaxy S6

En tidlig betaudgave af Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og Galaxy S6 edge kan nu downloades i Samsung-hjemlandet Sydkorea.

Foto: Mobilsiden.dk

Samsung ser ud til at have taget ved lære af de noget problemfyldte og langsommelige opgraderinger, der sidste år og dette år er fundet sted med de forskellige Android-smartphones og -tablets.

Derfor lancerer den sydkoreanske it-gigant nu et såkaldt testprogram i hjemlandet Sydkorea, hvor betaudgivelser af softwareopgraderinger til Android 6.0 Marshmallow vil blive testet af en gruppe frivillige brugere gennem en ny app kaldet Galaxy Care. Det skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Læs også: Samsungs planer for udrulningen af Android 6.0 afsløret

Helt konkret er det sydkoreanske ejere af topmodellerne Galaxy S6 og Galaxy S6 edge, der fra i dag kan tage del i testen. Formålet er selvfølgelig at spotte fejl og mangler og rette disse, før softwareopgraderingerne rammer slutbrugerne, så udrulningen forhåbentligt kan ske problemfrit.

Testperioden er en kort af slagsen og slutter allerede den 18. januar, og selv om det ifølge SamMobile ikke vil blive ført til Europa, kan man håbe, at Samsung tager de erfaringer, de gør sig i testprogrammet, med sig i udviklingen af den nye Android-software i Danmark.

Hvornår får min Samsung-mobil Android 6.0?

Samsung har – som en af de eneste producenter – endnu ikke meldt noget ud omkring datoer for, hvornår firmaet udruller Googles seneste software, Android 6.0 Marshmallow.

Der er imidlertid lækket flere oplysninger om netop dette. En af opgørelserne melder om en planlagt udrulning til Galaxy S6 og S6 edge i januar måned, og det er i stedet de to nyeste modeller, Galaxy Note 5 og S6 edge+, der står til at få Marshmallow allerede i denne måned – såfremt oplysningerne er at tage for gode varer.

Læs også: Får min telefon Android 6.0 Marshmallow - og hvornår?

Du kan danne dig et fuldt overblik over, hvornår smartphoneproducenterne lover opgraderinger af de forskellige modeller i denne oversigt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies