Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 6.0 Marshmallow klar til Huawei P8

Android 6.0 Marshmallow klar til Huawei P8

Nu kan du få nyeste Android 6.0 Marshmallow til Huaweis 2015-topmobil, Huawei P8.

Huawei er nu klar med nyeste Android 6.0 Marshmallow til Huawei P8. Ejer du huaweis topmobil kan du derfor forvente en opdateringsmeddelelse i de kommende dage og uger.

Kan du ikke vente, kan du hente opdateringen her. Det kræver du at du installerer pakken manuelt. Det gør du ved at overføre filen til din P8’er, og derefter åbne opdateringsmenuen under indstillingerne og til slut at aktivere den ved at vælge ’Lokal opdatering’.

Softwaren fylder 1,57 GB, og rummer ud over det nyeste Android en ny udgave af Huaweis EMUI-interface, med blandt andet en opdateret kameraapplikation.

Med Android 6.0 om bord på mobilen kan du få glæde af den forbedrede kontrol over dine apps tilladelser og strømforbrug samt få glæde af Googles avancerede ’Now On Tap’ søgefunktion.

Læs også:  Disse 17 Huawei-modeller får Android 6.0 Marshmallow

Flere opdateringer på vej

Huawei Danmark bekræfter over for mobilsiden.dk at en Android 6.0-opdatering også er på vej til flere af selskabets øvrige smartphones.

Har du derfor en Huawei Mate S, Honor 7 og P8 Lite skal du derfor øje med denne supportside, eller finde opdateringsmenuen under indstillingerne, hvor du vil kunne søge efter det nyeste software til din Huawei.

Se også:  Huawei P9 Lite - Endnu en prisstærk mobil [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies