Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 6.0 Marshmallow nu ude til HTC One M8 i Danmark

Android 6.0 Marshmallow nu ude til HTC One M8 i Danmark

Den to år gamle One M8-topmodel fra HTC kan her i Danmark nu opgraderes til Googles seneste Android-software, version 6.0 Marshmallow.

Hvis du er ejer af en HTC One M8, som blev lanceret for knap to år siden, er der en glædelig nyhed til dig i disse dage. Den længe ventede opgradering til Android 6.0 Marshmallow lander nemlig nu hos de første danskere.

Det sker, efter at softwaren i december måned blev testet på de ulåste udgaver af blandt andet One M8 - præcist som producenten lovede, da HTC som en af de første meldte ud, hvilke modeller der får Android 6.0 Marshmallow.

Læs også: Disse HTC-modeller får Android 6.0 Marshmallow

Hvis du endnu ikke har fået en automatisk notifikation om, at den store opgradering er klar til download, kan du foretage et manuelt tjek ved at gå ind i Indstillinger » Om » Softwareopdateringer, hvor den straks søger efter tilgængelige opdateringer.

Hvis du får at vide, at der endnu ingen opdatering er, skyldes det, at den udrulles i bølger ad flere omgange for at minimere risici i tilfælde af, at der opstår kritiske fejl. Du må derfor blot væbne dig med tålmodighed, hvis du endnu ikke har modtaget opdateringen.

Det har en af Mobilsidens læsere, Michael A., til gengæld, som har sendt os nedenstående screenshot, da opgraderingen ankom til hans One M8. Tak for tippet.

Læs også: Får min telefon Android 6.0 Marshmallow - og hvornår?

Der er tale om en stor opgradering på hele 1,16 GB, som ifølge HTC tager 60 minutter at gennemføre. Der er nemlig masser af nyt i Android-versionen, som HTC selv skriver følgende om:

Med Android 6.0 får du en række nye features, som inkluderer følgende:
  • App-tilladelser: Lader dig bestemme, hvad du ønsker at dele samt du kan slå tilladelser fra når som helst.
  • Now on Tap: Giver dig mere information i toppen af skærmen uden at forlade appen, du bruger.
  • Smarter power management: Doze er en smart batterisparefunktion.
  • Android-sikkerhedsopdatering: Forbedrer sikkerheden på telefonen.

Se hvornår din mobil får Android 6.0 Marshmallow

Det varierer meget fra producent til producent, hvornår nye versioner af Android udrulles - og om de overhovedet bliver det. Derfor melder de enkelte producenter for det meste selv ud om deres planer for udrulningen af - i dette tilfælde - Android 6.0 Marshmallow.

Derfor har Mobilsiden samlet alle producenternes løfter om udrulningen af den nye Google-software, som du kan finde lige her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies