Android 6.0 Marshmallow tæt på klar til OnePlus One

OnePlus er One er omsider tæt på klar med nyeste Android til deres første flagskib OnePlus One.

Android 6.0 Marshmallow tæt på klar til OnePlus One

Systemopdateringen til OnePlus One mobilen har længe været i støbeskeen, og nu tyder et tweet fra OnePlus-chef Carl Pei på, at den omsider nærmer sig.

I tweetet bekræfter Carl Pei at Marshmallow til One er så godt som klar. Han præciserer dog ikke hvornår denne vil udgives, da en konkret dato er afhængig af tredjeparter. Han slutter dog sit tweet med at bekræfte at opdateringen vil være klar meget snart.

Se også: De første specifikationer på OnePlus 3 afsløret

Android 6.0 Marshmallow opdateringen var oprindeligt planlagt til november 2015, for så siden at blive udsat til først kvartal. Begge løfter må siges at være brudt, for det er stadigt usikkert hvornår den endelige udgave vil slippes løs.

I den nyere OnePlus 2, skulle der ågå omtrent to uger fra en finaliseret opdatering stod klar, til at betaversionen var klar til download. Den endelige version af Marshmallow til OnePlus 2 er dog ikke udgivet endnu.

Læs også: OnePlus 2 kan nu opgraderes til Android 6.0 Marshmallow

Det sidste nye

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/4/2016 blev sagen bragt videre med en artikel omkring emnet Oversigt: iPhone SE første tests, Ny Windows 10 og OnePlus 3Klik her og læs artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..