Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android 6.0 Marshmallow ude som test til OnePlus 2

Android 6.0 Marshmallow ude som test til OnePlus 2

OnePlus har lovet Android 6.0 Marshallow inden udgangen af marts måned. Nu får de første OnePlus 2’er den nye Android-version som en tidlig testudgave.

Foto: OnePlus.net

I november måned lovede OnePlus’ medstifter, Carl Pei, at OnePlus 2, sammen med OnePlus One, vil blive opdateret til den seneste officielle Android-version, 6.0 Marshmallow. Det vil ske i løbet af 1. kvartal 2016, lød det, og hidtil har der ikkke været spor af nogen opdatering med kun to uger tilbage af den lovede deadline.

I dag ser det dog ud til, at der er noget om snakken. Hjemmesiden Android Police har fået et anonymt tip om, at OnePlus nu laver en såkaldt ”soak test” af Android 6.0 Marshmallow med OnePlus’ egen Oxygen OS-tilpasning i version 3.0.

Læs også: OnePlus-direktøren afslører: OnePlus 3 kommer i 2. kvartal

Det vil med andre ord sige, at OnePlus udruller en endnu ikke helt færddiggjort udgave af Marshmallow til OnePlus 2, hvor de sidste fejl kan blive rettet, inden den officielle udrulning begynder.

Tipsteren har samtidig sendt en række screenshots, der viser Android 6.0.1 frem på OnePlus 2, hvortil der ser ud til at være kommet en række små nyheder i softwaren. Billeder viser nye funktioner til ”alert slider”-knappen i venstre side, hvor du kan vælge mellem forskellige prioriteter. Det kunne godt tyde på, at du med Android 6.0 kan tilpasse, hvilke handlinger de tre indstillinger, som knappen kan være i, udfører.

Der er endnu intet officielt fra OnePlus selv om, hvornår du mere præcist kan forvente at få den endelige opdatering, men deadlinen formodes stadig at gælde, og det vil altså sige to uger tilbage for OnePlus til at opdatere OnePlus 2.

Læs også: Ubuntu OS under udvikling til OnePlus One

Hvis du har en OnePlus One og venter på Marshmallow, skal du i stedet vente på, at firmaet Cyanogen Inc. udsender opdateringen til Marshmallow. Det er nemlig dem, der står bag den medfølgende Cyanogen OS-software, som også bør komme i 1. kvartal.

Til gengæld må du væbne dig med tålmodighed, hvis du har den seneste OnePlus X. Tilbage i november lovede OnePlus nemlig ikke, at den vil få Marshmallow i 1. kvartal som de to andre modeller, men på et senere og endnu ukendt tidspunkt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies