Android 8.0 Oreo klar til HTC U11

HTC udsender nu den store Android 8.0 Oreo opdatering til U11 flagskibet. Udrulning foregår kun i Taiwan indtil videre.

Android 8.0 Oreo klar til HTC U11

Taiwanesiske HTC er klar med sin første Oreo-update til HTC U11 topmobilen som i skrivende stund bliver udsendt til smartphones i hjemlandet Taiwan. Det oplyser Twitter-brugeren Shimon Das, som i et tweet viser et skærmbillede af opdateringsprocessen.

HTC oplyser ikke nogen tidsplan for den globale udrulning af Android 8.0 Oreo. Men med en klargjort version af softwaren ledig, bliver der sandsynligvis tale om uger frem for måneder før danske U11-modeller bør modtage den nye software.

Læs også:  HTC U11 får Android 8.0 Oreo inden årets udgang

Med opdateringen følger softwarenyhederne fra Googles Oreo, som blandt andet tæller en ny, enklere gruppering af notifikationer, længere driftstid, picture-in-picture skærmdeling og nye emojis.

Den nye software rummer også den seneste sikkerhedspakke fra Google, som blev udsendt første november. Opdateringen fylder i alt 1,33GB.

Se også:  Her er alle nyhederne i Android 8.0 Oreo

Ud over nyhederne fra Oreo, byder opdateringen på HTC-specifikke nyheder som en cirkulær navigationsmenu, nyt look til ikoner og indstillinger samt det nyeste sæt features til de trykfølsomme sider, ’Edge Sense’-knapperne.

Selvom HTC U11 er HTC’s regerende flagskib i sortimentet, er Android 8.0 Oreo allerede til at få herhjemme i HTC’s prisvenlige HTC U11 Life – Danmarks første Android One smartphone.

Læs også: HTC U11 Life – DK’s første Android One-mobil

Mere nyt om Smartphone

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 15/11/2017 fik historien nyt liv med en artikel omkring emnet Android-producenternes modsvar til Face ID er lige om hjørnet – Du kan læse den her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..