Android 9 opdateringer til OnePlus er forsinkede

Ejere af OnePlus 3, 3T, 5 og 5T må væbne sig med tålmodighed indtil OnePlus bliver klar med opdateringen til Android Pie.

Android 9 opdateringer til OnePlus er forsinkede

OnePlus’ direktør, Pete Lau, siger, at udviklerne har behov for mere tid til at optimere Android Pie til de fire ældre modeller. Det er ikke så overraskende med OnePlus 3 og OnePlus 3T, da de to modeller er mere end to år gamle og ikke skulle have den nye opdatering til at starte med.

Læs også: OnePlus 6T får ny brugerflade og bedre gestures

På den anden side er det lidt underligt, at opdateringen endnu ikke er klar til OnePlus 5 og OnePlus 5T.

OnePlus 3T OnePlus 5
OnePlus 5 og OnePlus 3 var og er begge uhyre populære modeller. Foto: Androidpolice.com

Desværre ville Pete Lau ikke oplyse yderligere om, hvornår man forventer, at opdateringerne til de fire modeller er klar. Til gengæld var han andeledes snakkesaglig omkring den kommende telefon, OnePlus 6T. Her fortæller han, at telefonen kommer med Android Pie direkte fra fabrikken, og samtidig forventes at have OnePlus’ nye OxygenOS brugerflade som eftersigende har fået nyt design.

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november 

Jeg tror at de fleste, ligesom jeg, håber på, at OnePlus formår at begrænse sig netop i deres nye brugerflade, da mange vælger OnePlus på grund af den tæt på rene Android-platform.

Mere til historien

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 15/10/2018 fulgte vi op med nyheden om OnePlus 6T får ny brugerflade og bedre gestures – Næste artikel om temaet finder du her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.