Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-app hjælper med at få apps over i Chrome

Android-app hjælper med at få apps over i Chrome

Nu er det blevet lidt lettere at få sine Android-apps over i Chromebrowseren på sin pc

For nogle dage siden kunne vi fortælle, at udvikleren Vladikoff har fået Android-apps til at køre som Chrome-udvidelser på computere. Instruktionerne til at få dette til at køre er dog ret besværlige, men det er blevet meget lettere med Chrome APK Packager.

Nogle folk fra XDA-forummet har lavet en Android-app, der lige netop laver Android-apps om til Chrome-udvidelser. Det tager en del af det besværlige ud af processen.

Læs også: Nu kan Android-skærmen spejles på Chromecast

For at kunne køre Android-apps i Chrome, så er det stadig nødvendigt at have Vladikoffs ARChon Custom Runtime installeret, så der er stadig et par skridt tilbage i processen.

Appen fungerer meget simpelt ved at man vælger den app, man gerne vil have over til Chrome på computeren og så laver appen en zip-fil som skal pakkes ud på computeren. Når den er pakket ud, skal den lægges ved de andre Chrome-udviselser, og så burde det køre.

Ro på – tidligt stadie

Selvom det lyder tiltalende at spille Angry Birds på computerskærmen, så skal måske slå koldt vand i blodet. Det er nemlig stadig tidligt.

Appen er kun lige kommet ud af alpha-fasen og i beta, og der er også stadig nogle stabilitetsudfordringer for ARChon Custom Runtime.

Læs også. Chromecast viser faner i Full HD

Det er dog et tegn på, at sammensmeltningen af de forskellige teknologiske platforme er på vej.

Google, Microsoft og Apple har alle givet udtryk for, at de gerne vil gøre det lettere at skifte fra en enhed til en anden. Det kommer blandt andet til udtryk i de apps, der fra officiel side er kommet til ChromeOS.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies