Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-app kan stjæle Facebook-identiteter

Android-app kan stjæle Facebook-identiteter

Med en gratis Android-app kan man overtage Facebook-profiler. Applikationen er specielt et problem på uddannelsesinstitutioner.

En Android-applikation har skabt ravage på de danske uddannelsesinstitutioner, og har resulteret i en række rapporteringer til blandt andet sikkerhedsfirmaet CSIS.

Med applikationen kan man nemlig opsnappe datatrafik fra det trådløse netværk, og direkte overtage en Facebook-profil.

Applikationen hedder FaceNiff, og bruges til at opsamle websessioner via trådløse netværk og hotspots, brugt af andre Android-mobiler. Og det er altså især Facebook-sessioner, der har været målet.

App'en kan bruges på alle trådløse net, og CSIS frygter, at problemet kan blive meget stort, hvis applikationen bruges til ondartet identitetstyveri.

For at undgå, at din Facebook-profil bliver brudt ind i, kan man aktivere SSL på Facebook, under 'kontoindstillinger' -> 'kontosikkerhed' -> sæt flueben i 'sikker internetbrug'.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

daniel dencker 13-06-2011 17:56:59

FJERN HAVNET på appen, ellers finder folk bare apppen og bruger den. I er sgu dumme at skrive at appen overhvodet eksistere

0 0
daniel dencker 13-06-2011 17:57:48

Mente:FJERN NAVNET på appen, ellers finder folk bare apppen og bruger den. I er sgu dumme at skrive at appen overhvodet eksistere

Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/android-app-kan-stjaele-facebook-identiteter,lid.15877/#ixzz1PAjupofw

0 0

Om brug af cookies